Είχαν κάνει φυτώριο κάνναβης ολόκληρο διαμέρισμα στην Καλλιθέα

Είχαν κάνει φυτώριο κάνναβης ολόκληρο διαμέρισμα στην Καλλιθέα

Συνελήφθησαν δύο άτομα

Ένα πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκε σε διαμέρισμα, στην Καλλιθέα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, στις περιοχές της Καλλιθέας, της Νέας Σμύρνης και της Γλυφάδας, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί εμπλεκόμενοι καλλιεργητές-διακινητές.

Πιο συγκεκριμένα το παράνομο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργεια κάνναβης εντοπίστηκε σε ισόγειο διαμέρισμα και στον υπόγειο βοηθητικό χώρο, στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλληφθέντες, εδώ και δύο χρόνια, καλλιεργούσαν και διακινούσαν κάνναβη υδροπονικής μορφής, με το προσδοκώμενο όφελος, από τις ποσότητες που θα διακινούσαν, να εκτιμάται σε 350.000 ευρώ όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στην έρευνα που διενεργήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: 470 δενδρύλλια κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους άνω των 12 κιλών, μικροποσότητα χασισέλαιου βάρους, καθώς και πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίου - φυτωρίου υδροπονικής καλλιέργειας.

Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.