Καρώνης: Η πρώτη κίνηση ήταν να πληρώσω το προσωπικό

Καρώνης: Η πρώτη κίνηση ήταν να πληρώσω το προσωπικό

«Η καταστροφή είναι μεγάλη, αλλά η αγάπη του κόσμου μεγαλύτερη»

Ένα 24ωρο μετά την καταστροφική πυρκαγιά στην αποθήκη ηλεκτρικών που διατηρεί στο Περιστέρι, ο ιδιοκτήτης Νίκος Καρώνης προσπαθεί να μετρήσει τις ζημιές. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά ξεκίνησε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, περίπου στις 5 το πρωί.

Ο Νίκος Καρώνης ανέφερε χθες ότι το κτίριο δεν ήταν ασφαλισμένο και έχει υποστεί μεγάλες ζημιές το εμπόρευμα. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά περιορίστηκε στο ισόγειο και γλίτωσε το εμπόρευμα στο υπόγειο και τους άλλους ορόφους.

Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Καρώνης σημείωσε ότι βρισκόταν στα τηλέφωνα μέχρι τα χαραμάτα και φέρνει νέο εμπόρευμα με νταλίκες. «Ξεφορτώνει μία νταλίκα στον Ελαιώνα» ανέφερε και είπε ότι κανόνισε να έρθει νέο εμπόρευμα ώστε το κατάστημα να λειτουργήσει τις επόμενες εβδομάδες. Μάλιστα είπε ότι κανόνισε να φέρει και εμπόρευμα από την Τουρκία.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι λαμβάνει μηνύματα υποστήριξης από πελάτες του και υπογράμμισε ότι στο συγκεκριμένο σημείο επρόκειτο να λειτουργήσει νέο κατάστημα και αποθήκες.

Ο Νίκος Καρώνης σημείωσε ότι δεν έχει κάποιο στοιχείο για την αιτία της φωτιάς.

Όπως ανέφερε ο Νίκος Καρώνης: «Η καταστροφή είναι μεγάλη, αλλά η αγάπη του κόσμου μεγαλύτερη. Ευτυχώς έχω άλλες τρεις αποθήκες. Η ζημιά έγινε στο καινούργιο μαγαζί. Έχουμε δώσει το σύστημα το καταγραφικό με τις κάμερες στην Πυροσβεστική. Το παλεύουμε. Όλες οι εταιρείες είναι δίπλα μου. Στέλνουν νταλίκες από το εξωτερικό με νέο εμπόρευμα. Το κτίριο αυτό σε τρεις εβδομάδες θα στηθεί από την αρχή. Έχω 35 εργαζόμενους. Θα τους διατηρήσω. Η πρώτη κίνηση χθες ήταν εντολή στην τράπεζα να πληρώσω το προσωπικό».

Η εταιρεία, ξεκίνησε το 1965 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα.

Σήμερα λειτουργεί σε ιδιόκτητο κατάστημα 3.000 τ.μ. με ιδιόκτητη αποθήκη 3.000 τ.μ. και απασχολεί πάνω από 32 εργαζομένους.

Ευρύτερα γνωστή έγινε από τα δώρα που προσφέρει, μέσω τηλεοπτικών εκπομπών.

Όπως είναι γνωστό ο Νίκος Καρώνης έδινε δώρα μέσα από τις εκπομπές του Γιώργου Παπαδάκη, αλλά και από εκπομπές του «Ε».