Μήνυση για «εσχάτη προδοσία» κατά του Νίκου Κοτζιά

Μήνυση για «εσχάτη προδοσία» κατά του Νίκου Κοτζιά

Στη δικαιοσύνη προσέφυγε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Μακεδόνων για το ονοματολογικό

Μήνυση κατά του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, κατέθεσε σήμερα ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Μακεδόνων Γιώργος Τάτσιος, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα thestival.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, ο κ. Τάτσιος μετέβη στο δικαστικό μέγαρο Σερρών και υπέβαλλε μήνυση κατά του κ. Κοτζιά, κατηγορώντας τον για εσχάτη προδοσία. Σύμφωνα με το σκεπτικό της μήνυσης, ο υπουργός προέβη σε πράξεις προδοσίας, από τη στιγμή που εκχώρησε το όνομα της Μακεδονίας στο πλαίσιο διαπραγματεύσεων με τον Σκοπιανό ομόλογό του, ενώπιον του ειδικού διαπραγματευτή του ΟΗΕ.

Τη μήνυση κατά του υπουργού Εξωτερικών επικροτούν τόσο οι Παμμακεδονικές Οργανώσεις, όσο και η Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να κατατεθούν και άλλες μηνύσεις κατά του κ. Κοτζιά, από φορείς που ασχολούνται με το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

1
σχόλιο
  1. avatar Ερωτιάρης

    Κράτα τα λεφτά σου, σε λίγο καιρό που οι Βαρντάσκα XMEN από τον Πλανήτη Νημπίρου, θα διεκδικούν το Ηλιακό σύστημα, θα χρειαστούν γιά να αγοράσουμε σφεντόνες.

Παρακαλούμε περιμένετε ...