Η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια

Η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια

Συμμετέχουν με ξεχωριστή κινητοποίηση στην 24ωρη απεργία, που έχουν προκηρύξει για σήμερα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ

Μέλη του ΠΑΜΕ συγκεντρώνονται στην πλατεία Ομονοίας, τα οποία συμμετέχουν με ξεχωριστή κινητοποίηση στην 24ωρη απεργία, που έχουν προκηρύξει για σήμερα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

«Οι πλειοψηφίες στις συνδικαλιστικές οργανώσεις (ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ) με «σημαία» τους τις απαιτήσεις και τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων, βρίσκονται απέναντι από τις ανάγκες των εργαζόμενων, απόντες από τις αγωνίες και τις διεκδικήσεις τους, προσπαθούν να επιβάλουν τα αιτήματα της μεγαλοεργοδοσίας για να τα παλέψει ο φτωχός λαός! Έστησαν και μια “συμμαχία προθύμων”  για να ξεγελάσουν, να ρίξουν στάχτη στα μάτια, να βγουν από την ανυποληψία και την απαξίωση. Τέτοια φιέστα στήνουν στις 30 Μάη!


Καλούν τους εργαζόμενους να διαδηλώσουν και να απεργήσουν για “την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας”, να διαδηλώσουν δηλαδή με τααιτήματα και το πλαίσιο του ΟΟΣΑ, του ΔΝΤ, της ΕΕ, της ΕΚΤ, των μνημονίων και της Κυβέρνησης. Και αυτό το ονομάζουν «εθνικό σχέδιο»! Είναι οι ίδιες δυνάμεις που επιχείρησαν να επιβάλουν σιγή νεκροταφείου για να περάσουν όλα τα μέτρα της κυβέρνησης και του τρίτου μνημονίου, οι πλειστηριασμοί, οι ιδιωτικοποιήσεις, η φοροληστεία, οι απολύσεις, ο περιορισμός του δικαιώματος της απεργίας. Για εμάς τους εργαζόμενους ένας δρόμος υπάρχει: Ο δρόμος της οργάνωσης και της συλλογικής διεκδίκησης! Να αγωνιστούμε και να παλέψουμε με επίκεντρο τις ανάγκες μας» αναφέρει το ΠΑΜΕ.

Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος