Σε απεργιακό κλοιό Τετάρτη και Πέμπτη η χώρα

Σε απεργιακό κλοιό Τετάρτη και Πέμπτη η χώρα

24ωρη απεργία έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για τις 30 Μαΐου - Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Ένα δύσκολο διήμερο περιμένει τους κατοίκους της πρωτεύουσας της Τετάρτη 30 και την Πέμπτη 31 Μαΐου, λόγω της γενικής 24ωρης απεργίας που κήρυξαν οι δυο μεγαλύτερες συνδικαλιστικές οργανώσεις των εργαζομένων, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για την Τετάρτη, 30 Μαΐου.

Την ίδια μέρα το κέντρο της Αθήνας θα κλείσει για το συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 11:00 το πρωί ενώ οι μετακινήσεις με τα ΜΜΜ θα γίνονται μετ' εμποδίων και με διακοπές.

Ποιοι συμμετέχουν στην απεργία

Την Τετάρτη, 30 Μαΐου, τα λεωφορεία (και τα Express Αεροδρομίου) και τα τρόλεϊ θα κινούνται από τις 9 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ.

Για την Πέμπτη 31 Μαΐου λόγω της 24ωρης απεργίας που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι τους, τρόλεϊ και λεωφορεία του ΟΑΣΑ θα είναι ακινητοποιημένα όλη την ημέρα.

Ακινητοποιημένα θα είναι την Τετάρτη 30 Μαΐου τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος, ενώ δεν θα εκτελούνται τα δρομολόγια του μετρό από/προς Δουκίσσης Πλακεντίας-Αεροδρόμιο.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδομικών συμμετέχει στην 24ωρη γενική απεργία που προκήρυξαν από κοινού η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Σε 24ωρη απεργία προχωρεί στις 30 Μαΐου και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία και τα πλοία θα είναι δεμένα στα λιμάνια όλη την ημέρα.

Ακυρώσεις και τροποποιήσεις πτήσεων AEGEAN και Olympic Air

Χωρίς δημοσιογράφους

Τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 30 Μαΐου, με την κήρυξη 24ωρης απεργίας από τις 06.00 π.μ. της Τετάρτης 30 Μαΐου 2018 έως τις 06.00 π.μ. της Πέμπτης 31 Μαΐου 2018 σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αποφάσισαν τα Διοικητικά Συμβούλια των συνεργαζόμενων ενώσεων στον χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...