Θα επιτρέψει βουτιές ο καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος;

Θα επιτρέψει βουτιές ο καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος;

Δείτε την πρόγνωση

Δεν φαίνεται διατεθειμένος να μας επιτρέψει βουτιές το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, που ξεκινά σήμερα, ο καιρός.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, ο καιρός θα είναι βροχερός καιρός όλο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ενώ οι άνεμοι θα ενισχυθούν και θα είναι θυελλώδεις.

Τα φαινόμενα θα είναι πιο έντονα στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και λιγότερο στα ορεινά, ενώ στα ηπειρωτικά θα επικρατήσει συννεφιά.

Τι καιρός προβλέπεται σήμερα Σάββατο

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Αττική. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αίθριος καιρός το πρωί, συννεφιασμένος από το μεσημέρι, στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και ο υδράργυρος από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Κυριακή, 27 Μαΐου

Καιρός: Στα ανατολικά και τα νότια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά όπου και θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο στα δυτικά.

Δευτέρα Αγίου Πνεύματος

Καιρός: Στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.