«Ο Κωνσταντίνος κουνάει πάλι χέρια, πόδια και έχει αρχίσει να ψελλίζει λέξεις»

«Ο Κωνσταντίνος κουνάει πάλι χέρια, πόδια και έχει αρχίσει να ψελλίζει λέξεις»

Τι ανέφερε η σύζυγος του γνωστού παρουσιαστή για την πρώτη φορά που άνοιξε τα μάτια του αλλά και για την κατάσταση που βρίσκεται τώρα

Για την κατάσταση του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μίλησε η σύζυγός του Εβελίνα περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές που έζησε έπειτα από το τροχαίο που είχε με την μηχανή αλλά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα.

Μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου αναφέρθηκε στην στιγμή που άνοιξε για πρώτη φορά τα μάτια του, λέγοντας:

«Άνοιξε τα μάτια του μας είδε, αυτό τίποτα άλλο γιατί ήταν ακόμη υπό την επήρεια των φαρμάκων. Εμένα μου φαινόταν σαν να δάκρυζε δεν ξέρω αν ήταν από τον φυσιολογικό ορό που του έβαζαν στα ματάκια του επειδή ήταν κλειστά ή αν ήτανε δάκρυ γιατί έτρεχε το ένα του μάτι δάκρυ και σιγά ο Κωνσταντίνος άρχισε να αναγνωρίζει, μπαίνανε οι φίλοι του και του έλεγαν ποιος είμαι και έλεγε είσαι ο τάδε με μια φωνή που ίσα που του έβγαινε η φωνούλα του. Άρχισε να κουνάει τα πόδια του, άρχισε να κουνάει το ένα του χέρι. Το άλλο το είχε στο γύψο και με τον καιρό άρχισε να κουνάει και το αριστερό του χέρι. Οι γιατροί δεν  μπορούσαν να το πιστέψουν. Άρχισε να μιλάει να λέει λεξούλες όχι συζητήσεις. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να το πιστέψουν με τέτοιο χτύπημα στο κεφάλι.

Μου έλεγε εμένα «το παιδί» δεν μπορούσε να πει ολόκληρες κουβέντες και μου έλεγε το παιδί».

Τώρα πλέον ο γνωστός παρουσιαστής βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης και όπως αναφέρει η ίδια στην αρχή αρνούνταν να συνεργαστεί με το προσωπικό.

«Στην αρχή έβγαλε μια απίστευτη άρνηση ο Κωνσταντίνος εδώ δεν συνεργαζόταν με τους γιατρούς γιατί στο νοσοκομείο είμασταν συνέχεια μαζί του. Έβγαλε απίστευτη άρνηση γιατί πια δεν μας έβλεπε. Όμως άρχισε να συνεργάζεται μαζί τους, κουνάει πάλι τα χέρια του τα πόδια του, έχει αρχίσει να ψελλίζει κάποιες λέξεις, αντιλαμβάνεται καταλαβαίνει».