Λήγει η προθεσμία για τους βρεφονηπιακούς του Δήμου Αθηναίων

Λήγει η προθεσμία για τους βρεφονηπιακούς του Δήμου Αθηναίων

Στις 18 Μαΐου για επανεγγραφές και στις 31 Μαΐου για πρώτη εγγραφή

Εκπνέει την Παρασκευή 18 Μαΐου η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων και την προσκόμιση των δικαιολογητικών εγγράφων για επανεγγραφή παιδιών, που φιλοξενούνται ήδη στους 72 Βρεφονηπιακούς-Παιδικούς Σταθμούς του δήμου Αθηναίων για την περίοδο 2018-19.

Για τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν για πρώτη φορά, η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων ολοκληρώνεται την Πέμπτη 31 Μαΐου. Οι αιτήσεις υποβάλλονται στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών του δήμου Αθηναίων, www.dbda.gr. Καταληκτική ημερομηνία για την αποστολή των δικαιολογητικών εγγράφων για τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν πρώτη φορά έχει οριστεί η Παρασκευή 1η Ιουνίου.

Τα δικαιολογητικά έγγραφα πρέπει να αποσταλλούν με το ταχυδρομείο ή με εταιρία ταχυμεταφοράς στη διεύθυνση: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, Τμήμα Επιλογής Αιτήσεων & Παρακολούθησης εγγραφών, Ρόδου 181 & Σερήνου, Αθήνα 10443. Πληροφορίες για τους Παιδικούς Σταθμούς του δήμου Αθηναίων, καθώς και για τα απαραίτητα έγγραφα-δικαιολογητικά για την εγγραφή παιδιών σε αυτούς στην ιστοσελίδα https://www.cityofathens.gr/paidia/paidikoi-stathmoi