Για πλαστό πτυχίο κατηγορείται ανώτερη δικαστική υπάλληλος

Για πλαστό πτυχίο κατηγορείται ανώτερη δικαστική υπάλληλος

Φέρεται να έκανε χρήση πλαστογραφημένων τίτλων σπουδών για να προαχθεί σε προϊσταμένη

Δικαστική υπάλληλος στα Χανιά η οποία εκτελούσε χρέη προϊσταμένης, κατηγορείται ότι πλαστογράφησε πτυχίο και μεταπτυχιακό για να πετύχει την προαγωγή της, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα flashnews.gr.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η υπάλληλος φέρεται σύμφωνα με τις κατηγορίες, να πήρε μέσω υπηρεσιών στα χέρια της το χαρτί του μεταπτυχιακού που είχε λάβει ένας δικαστής από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το οποίο στη συνέχεια πλαστογράφησε, αντικαθιστώντας το όνομά του στον τίτλο με το όνομά της, για να το καταθέσει.

Μετά από έλεγχο που έγινε, η δικαστική υπάλληλος που είχε περάσει από κατηγορία την Δ.Ε. σε αυτήν της Π.Ε. και επί χρόνια εκτελούσε χρέη προϊσταμένης, λαμβάνοντας τα αντίστοιχα επιδόματα και επιπλέον χρήματα της θέσεως αυτής, κατηγορείται ότι είχε καταθέσει πλαστό πτυχίο και είχε προσκομίσει και πλαστό μεταπτυχιακό τίτλο.

Η δικαστική υπάλληλος έχει παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη και η υπόθεσή της πρόκειται να εκδικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, για να κριθεί η αθωότητα ή ενοχή της.

1
σχόλιο
  1. avatar Ω ΠΑ ΠΑ

    Συνέχεια γίνεται.αυτό έχουν θέση στο δημόσιο ατομα του δημοτικού.επι ΠΑΣΟΚ.τους διορηζανε αρκεί.να είχανε.γραφτεί στην κλαδικη.οι.σημερινοί.εξήντα και κάτι ποτε σπουδασανε όλοι αυτοι.με τη.φτώχεια που.μαστιζε την.μεταπολεμικη Ελλάδα γεμισαμε παραμορφωμενους γι,αυτό ξεπουλησανε όλοι αυτοι.την.Ελλάδα γιατί.ηταν αγράμματοι και.πεινασμένοι.

Παρακαλούμε περιμένετε ...