Οκτάχρονος έπεσε σε φρεάτιο βάθους 3 μέτρων

Οκτάχρονος έπεσε σε φρεάτιο βάθους 3 μέτρων

Το παιδί έπεσε με συνομηλίκους του, όταν έπεσε σε ακάλυπτο φρεάτιο σε υπό ανέγερση οικοδομής

Σε θρίλερ εξελίχθηκε το παιδικό παιχνίδι σε μια γειτονιά της Λαμίας στη Νέα Άμπλιανη, καθώς ένα από τα παιδιά έπεσε σε φρεάτιο από ύψος περίπου 3 μέτρων και γλύτωσε από θαύμα, όπως μεταδίδδει η ιστοσελίδα lamiareport.gr.

Πιο συγκεκριμένα, μια αρκετά μεγάλη παρέα παιδιών έπαιζε κρυφτό στην πλατεία της οδού Βερμίου, που βρίσκεται μεταξύ των οδών Αθηνών και Μεγάλου Αλεξάνδρου. Λίγο πριν τις 9:00 το βράδυ ο 8χρονος πήγε να κρυφτεί στο ισόγειο μιας νεοανεγειρόμενης οικοδομής, όπου υπήρχαν δύο φρεάτια εξαερισμού για το υπόγειο, τα οποία ήταν ξεσκέπαστα και τα οποία λόγω του ότι είχε αρχίσει να σουρουπώνει, δεν φαινόταν καθόλου. Το παιδί μπαίνοντας στην οικοδομή, βρέθηκε ξαφνικά στο κενό πέφτοντας σε ένα από αυτά.

Ο μικρός άρχισε να καλεί σε βοήθεια, όπως και τα άλλα παιδιά και αμέσως στο σημείο βρέθηκε η μητέρα του και άλλοι γείτονες, που άκουσαν τις φωνές. Ταυτόχρονα, κλήθηκε η Πυροσβεστική, η 7η ΕΜΑΚ και η Αστυνομία, που έσπευσαν στο σημείο. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να επέμβουν, γιατί η μητέρα του και γείτονες με μια μεγάλη σκάλα κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το παιδί, που πέρα από το σοκ που είχε υποστεί, δεν φάνηκε να έχει υποστεί κάποιο τραυματισμό. Οι περίοικοι έκαναν λόγο για επικίνδυνες παγίδες, σε απόσταση αναπνοής από την πλατεία, όπου καθημερινά παίζουν παρά πολλά παιδάκια.

Παρακαλούμε περιμένετε ...