Τον Ιούλιο η δίκη του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη

Τον Ιούλιο η δίκη του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη

Μέσα από την φυλακή υποστήριξε ότι πως τον απειλούσαν ότι θα θυσίαζαν την κόρη του σε σατανιστική τελετή αν δεν έβγαζε την άτυχη εφοριακό «απ΄τη μέση»

Την Τετάρτη 4 Ιουλίου θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών ο δράστης της δολοφονίας της άτυχης νεαρής εφοριακού τον περασμένο Οκτώβριο στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών

Ο 59χρονος συνελήφθη είκοσι μέρες μετά το στυγερό έγκλημα  και ομολόγησε το έγκλημα. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστεία που τελέστηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και έκτοτε προφυλακίστηκε και κρατείται στις φυλακές Δομοκού.

Λίγο καιρό αργότερα με  δύο συμπληρωματικά υπομνήματα που κατέθεσε στον Ανακριτή, ισχυρίστηκε πως δύο άνδρες του «παρήγγειλαν» την δολοφονία με αμοιβή 30.000 ευρώ. Υποστήριξε ακόμα πως αυτοί οι δύο είναι  και οι πραγματικοί δράστες που αποτελείωσαν την άτυχη Δώρα μέσα στο νεκροταφείο.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στην Αγγελική Νικολούλη μέσα από τις φυλακές, ο καθ'ομολογίαν δράστης ανέφερε πως ο ένας από τους δύο άνδρες τον απειλούσε  ότι θα θυσίαζαν την κόρη του σε σατανιστική τελετή αν δεν έβγαζε την άτυχη κοπέλα «απ΄τη μέση».

Η όλη υπόθεση που έχει παγώσει την κοινή γνώμη,  πήρε νέες διαστάσεις όταν ο τεχνικός σύμβουλος που όρισε η μητέρα του θύματος, έφερε στο φως δύο σημαντικά  ευρήματα. Δύο «ορφανά» DNA που ανήκουν σε άνδρες και εντοπίστηκαν στα νύχια και στην εσωτερική τσέπη του μπουφάν της Δώρας.

Μπροστά στο στυγερό έγκλημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, η Δικαιοσύνη προσδιόρισε άμεσα τη δίκη για την άγρια δολοφονία της νεαρής εφοριακού.