Πρώην σύντροφος 22χρονης: Το σοκ είναι τεράστιο

Πρώην σύντροφος 22χρονης: Το σοκ είναι τεράστιο

Τι του ανέφερε για την εγκυμοσύνη της αλλά και για τον πατέρα του παιδιού

Σοκαρισμένος δήλωσε ο πρώην σύντροφος της 22χρονης φοιτήτριας που πέταξε το μωρό της στον ακάλυπτο στη Νέα Σμύρνη.

Μιλώντας στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη μίλησε για την σχέση που είχε με την κοπέλα ενώ ανέφερε ότι είχαν  χωρίσει από τον περασμένο Μάιο. Μάλιστα τόνισε ότι είχαν μια επικοινωνία τον Σεπτέμβριο όπου του ανέφερε την εγκυμοσύνη της.

«Πηγαίναμε στο ίδιο ΤΕΙ. Εγώ  ήμουν τελειόφοιτος και αυτή τότε ξεκινούσε. Μετά αναπτύχθηκε σχέση μεταξύ μας η οποία τελείωσε τον περασμένο Μάιο, μετά δεν είχαμε ούτε μια επικοινωνία ξανά, είχαμε όμως μια συνομιλία τον Σεπτέμβριο όπου και μου ανέφερε ότι είναι έγκυος, ότι ήταν από το παιδί με το οποίο είχε κάνει κάποια σχέση μέσα στο καλοκαίρι. Και την ρώτησα εγώ ευθέως να μου πει ποιος είναι ο πατέρας και αν το ξέρει διότι μου πέρασε εμένα από το μυαλό ότι μπορεί να είμαι κι εγώ. Η συνομιλία μας τον Σεπτέμβρη ήταν μέσω Facebook.

Προβληματισμένη ήταν. Και μόλις μου το είπε την ρώτησα ποιος είναι ο πατέρας αν το ξέρει και μου είπε ότι του το είπε και ότι εξαφανίστηκε και δεν ξέρω τι να κάνει. Και της είπα εγώ αμέσως πες το στη μαμά σου για να δείτε πως θα το χειριστείτε και μου είπε όχι δεν ξέρω τι να κάνω φοβάμαι να της το πω και τι θα γίνει και δεν ήξερε τι να κάνει.

Ήταν άνθρωπος ο οποίος κλεινόταν στον εαυτό του, δεν ήθελε να συζητάει, κλειστό παιδί ναι πολύ κλειστό παιδί. Γνώριζα ότι είναι παιδί χωρισμένων γονιών, με την μητέρα της είχε καλή σχέση.

Σοκαρίστηκα και πραγματικά δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ακόμη ότι το έχει κάνει αυτό. Ήταν πολύ ευαίσθητη. Πραγματικά μου κάνει εντύπωση γιατί να είχε πει ψέματα στους φίλους της ότι το είχε δώσει στο γιατρό. Τα παιδιά τα αγαπούσε πολύ. Το σοκ είναι τεράστιο, καταλαβαίνετε.

Δεν σκέφτηκε καθαρά εκείνη την στιγμή πιστεύω», ανέφερε ο νεαρός.