Φίδι δάγκωσε 8χρονη ενώ έκανε γυμναστική στο γήπεδο Κυπαρισσίας

Φίδι δάγκωσε 8χρονη ενώ έκανε γυμναστική στο γήπεδο Κυπαρισσίας

Σύμφωνα με τους γιατρούς το φίδι δεν έβγαλε δηλητήριο

Φίδι, πιθανότητα οχιά όπως εκτιμούν και οι γιατροί, τσίμπησε 8χρονο κοριτσάκι στο γήπεδο Κυπαρισσίας. Το κοριτσάκι στάθηκε τυχερό μέσα στην ατυχία του, καθώς σύμφωνα με τους γιατρούς που είδαν και αντιμετώπισαν το τραύμα στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, το φίδι δεν έβγαλε δηλητήριο.

Το συμβάν σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν το κοριτσάκι ήταν στο γήπεδο συμμετέχοντας στα προγράμματα αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας και συγκεκριμένα στο στίβο, όπως γράφει το tharrosnews.gr. Μαζί με τη γυμνάστρια του Δήμου και άλλα παιδάκια έκαναν ασκήσεις στη δυτική πλευρά το γηπέδου. Το κοριτσάκι δεν αντιλήφθηκε κάτι. Μόνο σε κάποια στιγμή είδε να τρέχει αίμα στο πόδι του και θεώρησε ότι είναι από κάποιο αγκάθι, επειδή ο τόπος είναι γεμάτος χορτάρια.

Αφού τελείωσε τη γυμναστική, επέστρεψε στο σπίτι και αργότερα οι γονείς του παρατήρησαν κοκκινίλα στο πόδι και πρήξιμο. Σημειώνεται ότι το κοριτσάκι ανέφερε στους γονείς του ότι τα άλλα παιδάκια είπαν την ώρα της γυμναστικής ότι είδαν φίδι στο γήπεδο. Αμέσως αντιλήφθηκαν ότι πιθανότατα πρόκειται για δάγκωμα φιδιού και έσπευσαν στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Εκεί χορηγήθηκε στο κοριτσάκι κορτιζόνη και αντιβίωση και με ασθενοφόρο διακομίσθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών.