Ο Τσίπρας αύριο στο Καστελόριζο

Ο Τσίπρας αύριο στο Καστελόριζο

Θα εγκαινιάσει μονάδα αφαλάτωσης

Στο Καστελόριζο θα μεταβεί αύριο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Επισήμως, σύμφωνα και με την ενημέρωση από το Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στο ακριτικό νησί για τα εγκαίνια έργου αφαλάτωσης.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 11 το πρωί και στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Ρόδο, στο πλαίσιο των εργασιών του 13ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση του Νοτίου Αιγαίου.

Στις 6 το απόγευμα ο κ. Τσίπρας θα έχει σύσκεψη με τους υπουργούς που συμμετέχουν στο 13ο Περιφερειακό Συνέδριο και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ στις 7.30 θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία του πρωθυπουργού στο Περιφερειακό Συνέδριο, στο Rodos Palace Hotel.

Φυσικά η αυριανή επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα αποκτά και ξεχωριστή σημασία καθώς σήμερα η Άγκυρα επιχείρησε να ανεβάσει τους τόνους με αναφορές σε κατέβασμα ελληνικής σημαίας σε νησίδα στο Αιγαίο, αλλά και την επίσης πρόσφατη προσέγγιση ελικοπτέρου της τουρκικής ακτοφυλακής στην Ρω που αντιμετωπίστηκε με προειδοποιητικές βολές από την φρουρά του νησιού.