Εξιχνιάσεις κλοπών και συλλήψεις σε Ηράκλειο και Λασίθι

Εξιχνιάσεις κλοπών και συλλήψεις σε Ηράκλειο και Λασίθι

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 33χρονου Έλληνα

Εννέα υποθέσεις κλοπών και δύο απόπειρες κλοπής που διαπράχθηκαν, στο Ηράκλειο, εξιχνίασε η αστυνομία, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 33χρονου Έλληνα για τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο 33χρονος φέρεται ότι αφαίρεσε χρήματα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα, συνολικής χρηματικής αξίας σχεδόν 15.000 ευρώ από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, επιχειρήσεις, χώρους εργασίας και σχολικές μονάδες στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Ηρακλείου. Παράλληλα ο 33χρονος -που συνελήφθη σήμερα το πρωί- κατηγορείται και για παραβάσεις που αφορούν στη νομοθεσία περί όπλων.

Επίσης συνελήφθη 40χρονος Έλληνας κατηγορούμενος για κλοπή, στο Λασίθι ενώ η αστυνομία εξιχνίασε τρεις υποθέσεις κλοπής στην περιοχή. Προχθές ο 40χρονος φέρεται ότι αφαίρεσε από οικία ιδιοκτησίας 35χρονου Πακιστανού χρηματικό ποσό και τέσσερα κινητά τηλέφωνα (μάλιστα σε έρευνα που έγινε βρέθηκαν τα κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα). Τα στοιχεία της έρευνας έδειξαν ότι από την αρχή του έτους ο 40χρονος είχε διαπράξει επιπλέον τρεις κλοπές σε οικίες και Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα, διάφορα εργαλεία και ανταλλακτικά

Τέλος, πέντε αλλοδαποί (δύο Αφγανοί δύο Σύροι και ένας Ιρανός) συνελήφθησαν στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου για πλαστογραφία πιστοποιητικών όταν επιχείρησαν να ταξιδέψουν για Γαλλία, Γερμανία και Ολλανδία.