Η Ελλάδα αποχαιρετά τον ήρωα Σμηναγό

Η Ελλάδα αποχαιρετά τον ήρωα Σμηναγό

Η σορός του άτυχου πιλότου τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα

Με βαθιά οδύνη πέφτει η αυλαία της τελευταίας πράξης του δράματος που συγκλονίζει το πανελλήνιο με τον θάνατο του ήρωα σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου καθώς αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η κηδεία του 34χρονου Σμηναγού, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Μορφοβούνι Καρδίτσας.

Το πρωί έφτασε στον ιερό ναό του χωριού η σορός του άτυχου πιλότου, για να εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Εκεί βρίσκονται από νωρίς φίλοι και συγγενείς οι οποίοι έφτασαν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου κρατώντας ένα λουλούδι στα χέρια τους για να τον αποχαιρετήσουν ενώ στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας υπάρχουν δεκάδες στεφάνια.

Το «παρών» δίνει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Άμυνας, ο υπουργός Πάνος Καμμένος και ο αναπληρωτής υπουργός, Φώτης Κουβέλης και άλλοι εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής της χώρας όπως ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από τον τομεάρχη Άμυνας της ΝΔ, Βασίλη Κικίλια και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι τελέστηκε τρισάγιο. Η μητέρα της γυναίκας του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου δεν άντεξε και λύγισε. Λιποθύμησε και μεταφέρθηκε με φορείο από την εκκλησία σε ασθενοφόρο της Πολεμικής Αεροπορίας. Στο ίδιο ασθενοφόρο παρέμεινε και η σύζυγος του για προληπτικούς λόγους μέχρι την έναρξη της νεκρώσιμης ακολουθίας.



Πηγή βίντεο: karditsalive.net