Κομμωτής σκηνοθέτησε ληστεία για παραπλάνηση

Κομμωτής σκηνοθέτησε ληστεία για παραπλάνηση

Καταγγελίες και για απόπειρα δολοφονίας ενός εκ των συνεταίρων του

Απίστευτες είναι οι εξελίξεις, στις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, για την εξιχνίαση πυροβολισμών, είς βάρος δύο συνεταίρων συνοικιακού κομμωτηρίου.

Πληροφορίες της «δημοκρατικής», αναφέρουν ότι έχει συλληφθεί ήδη ο 33χρονος που εμφανίσθηκε ως θύμα ληστείας και δύο ομοεθνείς του που συνέδραμαν στο θέατρο που έστησε.

Ο κομμωτής συγκεκριμένα, φέρεται να έστησε μια ολόκληρη πλεκτάνη, κινητοποιώντας τις αρχές, προκειμένου να δικαιολογήσει προφανώς στους συνεταίρους του την απώλεια σημαντικών ποσών της επιχείρησης στον τζόγο (καζίνο). Εξετάζεται εξ άλλου, εάν η απόπειρα εις βάρος του 27χρονου συνεταίρου του, αποσκοπούσε πράγματι στην δολοφονία του, προκειμένου να κληρονομήσει την περιουσία ηλικιωμένου ο οποίος είναι μέτοχος-συνεταίρος σε εταιρεία που συστήθηκε και από τους τρεις για την λειτουργία του κομμωτηρίου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο ίδιος έχει ομολογήσει τις πράξεις του και σήμερα θα οδηγηθεί μαζί με τους συνεργούς του ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, για τα περαιτέρω.