Επανέρχεται… δριμύτερο σε ένα μήνα το νομοσχέδιο για τα κατοικίδια

Επανέρχεται… δριμύτερο σε ένα μήνα το νομοσχέδιο για τα κατοικίδια

Στις απαραίτητες διευκρινίσεις και διορθώσεις θα προχωρήσει το αρμόδιο υπουργείο

«Το νομοσχέδιο θα επανέλθει σε 30 ημέρες με τις αναγκαίες διευκρινίσεις και διορθώσεις όπου κρίνεται απαραίτητο» δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης, αναφερόμενος στο σχέδιο νόμου για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα, που αποσύρθηκε σήμερα το πρωί.

Παράλληλα, ο κ. Τσιρώνης είπε πως «η μέχρι τώρα συμμετοχή των πολιτών στη διαβούλευση, απέδειξε το μεγάλο ενδιαφέρον για την ευζωία των ζώων συντροφιάς και τους ευχαριστώ για αυτό».

Πρόσθεσε ότι «οι βασικοί άξονες του νομοσχεδίου διασφαλίζουν τη διαφάνεια, την νομιμότητα και τις υποχρεώσεις που απορρέουν για τη χώρα μας από τις ευρωπαϊκές συμβάσεις» που όπως τόνισε, έχουν γνώμονα «πάντα την εξασφάλιση της ευζωίας των ζώων συντροφιάς και την αρμονική συνύπαρξη με το ανθρώπινο στοιχείο».

2
σχόλια
  1. avatar domna pap

    συνύπαρξη????για ποια συνύπαρξη μιλάτε όταν τους κόβετε τα γεννητικά όργανα λες και είναι σκουπίδια???????????ποιος σας μεγάλωσε έτσι????????????ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ..ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ...ΑΝΤΕΕ ΑΠΟ ΔΩΩΩΩΩ

  2. avatar Enas

    Να προστατευτουμε και μεις οχι μονο τα ζωα.να μην μας γαυγιζει το σκυλι του γειτονα μεσ την αυλη μας
    Ουτε να μας κυνηγαει οτσν περναμε..

Παρακαλούμε περιμένετε ...