Μακάβριο εύρημα σε περιοχή της Σητείας Κρήτης

Μακάβριο εύρημα σε περιοχή της Σητείας Κρήτης

Βρέθηκε διαμελισμένη σορός γυναίκας σε προχωρημένη αποσύνθεση

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκε ένας κυνηγός σε ορεινό σημείο στα Πιλαλήματα της Σητείας Κρήτης, όπου εντόπισε ένα διαμελισμένο πτώμα, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα radiolasithi.gr.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας αντίκρισε σε απόσταση 500 μέτρων από το δρόμο που οδηγεί από τα Πιλαλήματα στο Καλό Νερό τη σωρό μιας γυναίκας σε προχωρημένη αποσύνθεση, χωρίς χέρια και με το κεφάλι 15 μέτρα μακριά από το πτώμα. Ο κυνηγός ενημέρωσε άμεσα τις αρχές και στο σημείο έσπευσαν κλιμάκιο της Αστυνομίας και ιατροδικαστής.

Από τα στοιχεία εικάζεται ότι η σορός ανήκει σε 83χρονη, που εξαφανίστηκε στα Πιλαλήματα Σητείας στις 24 Ιανουαρίου, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί και από τους συγγενείς της, αλλά και από τα αποτελέσματα του τεστ DNA. Η κατάσταση που βρέθηκε το πτώμα, αποτελεί επίσης αντικείμενο έρευνας, με πιθανότερο σενάριο να οφείλεται σε ζώα, που το διαμέλισαν μετά θάνατον, χωρίς πάντως κανείς να μπορεί να αποκλείσει κάποια εγκληματική ενέργεια.

Αστυνομικοί έχουν συλλέξει όλα τα στοιχεία, που θα ερευνηθούν, για να δοθούν τυχόν απαντήσεις στις συνθήκες του θανάτου της, ενώ η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, για να γίνει η νεκροψία-νεκροτομή και εργαστηριακές αναλύσεις που απαιτούνται, ώστε να πέσει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της.