Η Jeep παίρνει τα βουνά

Η Jeep διοργανώνει μια σειρά εκδηλώσεων στους πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκούς χειμερινούς προορισμούς (Courmayeur της Ιταλίας, Zugspitzarena της Γερμανίας, Tignes της Γαλλίας και St. Moritz της Ελβετίας), από τις αρχές Δεκεμβρίου 2012 έως και το τέλος Μαρτίου 2013, προσφέροντας στους οπαδούς της τη δυνατότητα οδήγησης όλης της γκάμας των τετρακίνητων μοντέλων της σε ένα κοσμοπολίτικο περιβάλλον διασκέδασης και χαλάρωσης. Η επιλογή των προορισμών αυτών ενισχύει την ταύτιση της Jeep με τις outdoor δραστηριότητες και επιβεβαιώνει την μοναδική της παράδοση στις εκτός δρόμου ικανότητες της.

Η Jeep εγκαινίασε το πρόγραμμα των χειμερινών της εκδηλώσεων στις 7 Δεκεμβρίου, διοργανώνοντας –ως επίσημος χορηγός της ομάδας της Juventus- το Black & White Juventus Party στο Courmayeur, παρουσία του Andrea Agnelli, προέδρου της ομάδας και άλλων παραγόντων της γηραιάς Ιταλίδας κυρίας.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της Jeep είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα www.jeep-people.com, όπου οι φίλοι της μάρκας μπορούν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους, καθώς και σχετικά βίντεο και φωτογραφίες. 

Σχετικά Tags
Jeep