Bentleys on ice !

Χορευτικά στον πάγο με αυτοκίνητα;

Κανένα πρόβλημα ! Η Bentley δίνει την ευκαιρία σε ενθουσιώδεις οδηγούς να δοκιμάσουν για ένα διήμερο την εμπειρία οδήγησης στον πάγο, μόλις 60 χλμ. από τον αρκτικό κύκλο. Πίσω από το τιμόνι των
τετρακίνητων Bentley Continental GT, με κινητήρα V8 και W12, μια ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών θα διδάξει στους μαθητές όλα τα μυστικά της γρήγορης οδήγησης στην επιφάνεια παγωμένων λιμνών. Επικεφαλής των εκπαιδευτών θα είναι ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής WRC, Juha Kankkunen !

Ο Φινλανδός οδηγός – ο οποίος πριν δύο χρόνια έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας στον πάγο, οδηγώντας μια Bentley Continental Supersports Convertible με 330 χλμ./ώρα - δήλωσε για το πρόγραμμα “Power on ice” της Bentley : "H τεράστια ισχύς, σε συνδυασμό με την τετρακίνηση και το νέο οκτατάχυτο κιβώτιο, καθιστά την GT το ιδανικό αυτοκίνητο για μια τόσο συναρπαστική οδηγική εμπειρία. Οι πελάτες μας εκπλήσσονται με το πόσο μεγάλη ικανοποίηση μπορεί να προσφέρει η οδήγηση στο όριο της πρόσφυσης και είναι ευχαρίστησή μου να τους διδάξω τον τρόπο !".

Το πρόγραμμα οδήγησης της Bentley θα διεξαχθεί από 7 έως 28 Φεβρουαρίου 2013 και περιλαμβάνει πτήση τσάρτερ έως την πόλη Κούσαμο, διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο και πολλές άλλες χειμερινές δραστηριότητες, όπως οδήγηση snowmobile και έλκηθρου.

Περισσότερες πληροφορίες στο bentleydriving.com/index.php/poweronice.