Εντυπωσιακή βόλτα στο μουσείο της Lamborghini!

Ετοιμαστείτε να...χάσετε αρκετό χρόνο στον υπολογιστή σας στη διάρκεια του απογεύματος. Η Lamborgini ξεκίνησε τη λειτουργία του μουσείου της στην Sant' Agata, ανοιχτό σε όλα τα μάτια. Δεν χρειάζεται να πάτε εκεί. Το Google Street View κάνει όλη τη δουλειά για σας!

Εκεί δεν μπορείτε μόνο να θαυμάσετε τα 50 χρόνια της Lampo – λατρείας, αλλά και να βυθιστείτε στην ιστορία των πιο σημαντικών μοντέλων της ιταλικής φίρμας.

Το μουσείο καλύπτει 16.000 τετραγωνικά μέτρα σε δύο οροφους, όπου μπορεί κανείς να δει όλα όσα έφτιαξε η Lamborghini στο πέρασμα των ετών. Ανάμεσά τους η Miura SV, η Countach, η Diablo, η LM002 SUV και φυσικά πολλά πρωτότυπα μοντέλα που δεν βγήκαν ποτέ στην παραγωγή.

Με τη βοήθεια της Google μπορεί κανείς να δει σε περιστροφή 360 μοιρών όλο το εσωτερικό του μαγικού κόσμου της 'Lambo'. Ανάμεσα στα εκθέματα μπορεί να θαυμάσει κανείς ακόμα και μινιατούρες, αλλά και μηχανές σκαφών. Σίγουρα πάντως η βόλτα μέσω του υπολογιστή σας στοιχίζει πολύ φθηνότερα από το να κάνατε ένα ταξίδι στην Ιταλία.

 

 

 


View Larger Map