Η Honda στο Tokyo Auto Salon

HHonda συμμετέχει στο TokyoAutoSalon 2013, που διοργανώνεται από την TokyoAutoSalonAssociation (TASA) σε συνεργασία με την NipponAutoPartsAftermarketCommittee (NAPAC), 11-13 Ιανουαρίου 2013 στο εκθεσιακό κέντρο MakuhariMesse στην περιοχή Chiba της Ιαπωνίας.

Στο περίπτερο της Honda παρουσιάζονται μία σειρά από μελλοντικά μοντέλα της εταιρείας όπως είναι το νέο μίνι αυτοκίνητο N-ONE και το RacingN-ONEConcept κατασκευασμένο από τη Mugen.

Επίσης η Honda θα επιδείξει το πρωτότυπο S2000 ModuloClimax, το οποίο έχει στηριχθεί σε ένα πρωτότυπο μοντέλο S2000 με πρωτοποριακή αεροδυναμική σχεδίαση και κομψό εσωτερικό ντιζάιν. Άλλα μοντέλα που θα πλαισιώσουν τον εκθεσιακό χώρο, είναι μία σχεδιαστική πρόταση της Mugen για το νέο CRV, καθώς επίσης και το CR-ZMUGENRZ, ένα μοντέλο το οποίο θα πωληθεί σε περιορισμένο αριθμό 300 αυτοκινήτων.

Παράλληλα στο περίπτερο της Honda οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά το HSV-010 GT και το MUGENCR-ZGT που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα SUPERGTSeries καθώς επίσης και το αυτοκίνητο της ομάδος DocomoTeamDandelionRacing που κέρδισε το πρωτάθλημα 2012 FormulaNIPPON.