Η νέα έκδοση της Lotus Evora

Η Lotus παρουσίασε μια νέα έκδοση της Evora, τη Sports Racer, η οποία θα είναι διαθέσιμη με ατμοσφαιρικό ή υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα.

Η Evora Sports Racer ξεχωρίζει από το μαύρο, γυαλιστερό χρώμα σε οροφή, σπόιλερ, διαχύτη και πλευρικούς αεραγωγούς. Στο ίδιο χρώμα είναι βαμμένοι οι καθρέπτες, τα σήματα, οι ζάντες, ενώ οι δαγκάνες των φρένων μπορούν να παραγγελθούν επίσης μαύρες ή κόκκινες. Το αυτοκίνητο διατίθεται σε τέσσερις χρωματισμούς: λευκό, γκρι, μπλε και κόκκινο.

Οι διάτρητες δισκόπλακες και ο μεγαλύτερος διαχύτης αέρα συμπεριλαμβάνονται στο Sports Pack, που διατίθεται στο βασικό εξοπλισμό της συγκεκριμένης έκδοσης, όπως και η επιλογή για ταχύτερη απόκριση στο πεντάλ γκαζιού και ψηλότερο όριο περιστροφής του κινητήρα.

Στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται και το Tech Pack, με αναβαθμισμένα ηχεία, DVD player, οθόνη αφής 7 ιντσών με λειτουργίες Bluetooth και USB, ένδειξη πίεσης ελαστικών, cruise-control και ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες. Στάνταρντ είναι επίσης και οι αισθητήρες παρκαρίσματος, η κάμερα οπισθοπορείας και οι 2+2 θέσεις με δερμάτινη επένδυση.

Παρά το όνομα, η Sports Racer δε διαφοροποιείται στους κινητήρες, αφού χρησιμοποιεί το ατμοσφαιρικό σύνολο των 276 ίππων ή το υπερτροφοδοτούμενο των 345 στην έκδοση S.

Σχετικά Tags
Lotus