Astra με look OPC

Η εμπρός ποδιά τύπου OPC Line χαρίζει στο Astra πιο δυναμική παρουσία μειώνοντας την απόστασή του από το έδαφος

Tο 5θυρο Opel Astra “Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2016” τώρα διατίθεται σε ακόμα πιο τολμηρή εκδοχή: το προαιρετικό OPC Line Sport Pack που προσφέρεται κατόπιν παραγγελίας.

Η εμπρός ποδιά τύπου OPC Line χαρίζει στο Astra πιο δυναμική παρουσία μειώνοντας την απόστασή του από το έδαφος. Οι μεγάλοι αεραγωγοί στη θέση των φώτων ομίχλης, τα οριζόντια ελασμάτινα ένθετα και η σπορ ενιαία γραμμή που αγκαλιάζει το αμάξωμα καταλήγοντας στα μαρσπιέ τονίζουν τις σπορ δυνατότητες του δημοφιλούς μοντέλου. Αν και το πίσω τμήμα του νέου Astra είναι ήδη χαμηλωμένο, φαρδύ και σπορ, η πίσω ποδιά του OPC Line Sport Pack το τονίζει ακόμα περισσότερο. Η πινακίδα κυκλοφορίας στον ανάγλυφο προφυλακτήρα πλαισιώνεται από έντονες χαρακτηριστικές γραμμές. Τα πίσω φώτα δεν είναι πλέον οριζόντια και αναδεικνύουν τα άκρα του αυτοκινήτου σαν κάθετες φωτεινές γραμμές, διαμορφώνοντας μία πιο μυώδη εμφάνιση.

Η εμπρός ποδιά, τα μαρσπιέ και το πίσω σπόιλερ του OPC Line Sport Pack είναι βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από έξι μεταλλικές αποχρώσεις (Sovereign Silver, Mineral Black, Deep Sky Blue, Dark Caramel, Cosmic Grey, Emerald Green) και δύο στιλπνές (Summit White, Absolute Red).

Σχετικά Tags
Opel