Τον Οκτώβριο στην Ελλάδα το νέο Honda HR-V

Παρουσιάζοντας μία νέα γενιά συμπαγών SUV στην αγορά, το νέο HondaHR-V αντιπροσωπεύει μία σοβαρή πρόταση στην κατηγορία crossover: χαρακτηριστική εμφάνιση coupé με στιβαρότητα SUV, χώρους και πολυμορφικότητα ενός MPV, προηγμένη αλλά απολαυστική οδηγική εμπειρία και επιδόσεις με οικονομία. 

Η Honda εκτιμά ότι το 70% των πελατών του νέου HR-V θα είναι πελάτες που θα κατακτήσει από άλλες μάρκες, κυρίως ιδιοκτήτες MPV και hatchback κατηγορίας C. Το HR-V μήκους 4.3-m απευθύνεται κυρίως σε νεαρούς εργένηδες και ζευγάρια που δεν έχουν δημιουργήσει ακόμα οικογένεια, ενδιαφέρονται για το lifestyle και παρακολουθούν τις τάσεις του design. 

Το νέο HR-V θα διατίθεται από το ξεκίνημα των πωλήσεων του με έναν κινητήρα 1.6 i-DTECdiesel (120 PS) και έναν βενζινοκινητήρα 1.5 i-VTEC (130 PS), και οι δύο της σειράς Earth Dreams Technology της Honda. Ο diesel συνδυάζεται με εξάρι μηχανικό κιβώτιο, ενώ ο βενζινοκινητήρας αντίστοιχα είτε με 6τάχυτο μηχανικό ή με CVT. 

Με την πρώτη ματιά, το νέο HR-V προβάλλει μία εικόνα νεανικότητας με άποψη, όπου οι τολμηρές, ανάγλυφες γραμμές ενός coupé ‘αγκαλιάζουν’ την ουσία ενός στιβαρού SUV. Το μεγαλύτερο ύψος (1.605 mm), σε συνδυασμό με τη στιβαρή σχεδίαση και την ισχυρή παρουσία, προσφέρουν μία αίσθηση ασφάλειας, προστασίας, αυτοπεποίθησης και χρησιμότητας.

Στο εσωτερικό, το νέο HR-V προσφέρει στους επιβάτες ευρυχωρία και εξαιρετική ευελιξία. Μαλακά υλικά υψηλής ποιότητας και σοφιστικέ στυλ προσδιορίζουν το εσωτερικό του HR-V, όπου οι σχεδιαστές συνδύασαν την ευρυχωρία με την αίσθηση ενός σπορ, προστατευμένου cockpit. 

Το νέο HR-V ανήκει στο κύμα νέας γενιάς οχημάτων της ιαπωνικής φίρμας, που προβάλλουν την πρωτοποριακή προσέγγιση της μάρκας, η οποία βελτιώνει τη ζωή των πελατών της. Η σειρά HR-V της Honda με τρεις εκδόσεις εξοπλισμού θα έρθει στη χώρα μας τον προσεχή Οκτώβριο.