Alfa Romeo 4C Spider: Κρεσέντο συναισθημάτων

Η Alfa Romeo 4C Spider που παρουσιάστηκε στη Γενεύη είναι ένα πρωτότυπο, που σχεδιάστηκε από το Centro Stile και κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου χειροποίητα από μια ομάδα επαγγελματιών υψηλής εξειδίκευσης. Χαρακτηρίζεται από ειδικές λεπτομέρειες και διακριτικό φινίρισμα, ενώ το πρωτότυπο είναι μία “άσκηση” στυλ που αποσκοπεί στην επιλογή των χαρακτηριστικών που θα εφαρμοστούν στο αυτοκίνητο παραγωγής, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του επόμενου έτους.

Η cabrio έκδοση της πολυβραβευμένης Alfa Romeo 4C είναι ένα μυστικό... Αυτός είναι ο λόγος που η εταιρία επέλεξε να ξεκινήσει άμεσα από τα αριθμημένα μοντέλα του σχεδιαστικού κέντρου για να κάνει την ταινία των 90" η οποία άνοιξε την παρουσίαση στο διεθνή Τύπο.

Το αρχικό πλάνο του βίντεο δείχνει μία Alfa Romeo 4C να περιστρέφεται και τελικά να μετατρέπεται σε μια 4C Spider. Η ταινία συνεχίζει με μια ακολουθία πλάνων του αυτοκινήτου που αποκαλύπτουν τα μέρη του, χωρίς όμως να το δείχνουν ολόκληρο.

Μία επιβλητική μουσική συνοδεύει και υπογραμμίζει το ρυθμό των εικόνων που κλείνουν με το σήμα της Alfa Romeo. Αυτό που φαίνεται να είναι το τέλος, είναι στην πραγματικότητα μόνο η αρχή: η οθόνη φωτίζεται ξανά και η μουσική συνεχίζεται. Η κάμερα περιστρέφεται γύρω από την 4C Spider και όλα τα εντυπωσιακά στοιχεία του αυτοκινήτου αποκαλύπτονται κάτω από λαμπερό λευκό φως.

Το βίντεο είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της Alfa Romeo