EcoSport Live πλην Ελλάδας…

Η Ford Motor Company ανακοίνωσε μία αποκλειστική εκδήλωση όπου συμμετέχουν μουσικά ταλέντα της Ευρώπης και θα δώσει το έναυσμα για την καμπάνια “EcoSport Live!”.

Η συναυλία που διοργανώνει η U.K. TV και η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός Sarah-Jane Crawford θα περιλαμβάνει 10 εκκολαπτόμενους ερμηνευτές και θα πραγματοποιηθεί στις 21:00 CET, 26 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες είναι οι Mickael Miro, Nina Zilli και Natalie McCool, ενώ θα μεταδοθεί ζωντανά στο Spotify και μέσω live streaming από το Ford of Europe YouTube channel.

Για την καμπάνια η Ford θα παραχωρήσει μέχρι και 100 νέα Ford EcoSport SUV για ένα εξάμηνο σε bloggers από το χώρο της μουσικής, της μόδας, της εστίασης και του αθλητισμού από Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ολλανδία, Ισπανία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι bloggers – οι οποίοι θα μοιραστούν τις οδηγικές εμπειρίες τους με τη βοήθεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης – θα δοκιμάσουν το νέο σύστημα συνδεσιμότητας SYNC με AppLink, που επιτρέπει στους οδηγούς να ενεργοποιούν φωνητικά και εν κινήσει εφαρμογές παρόχων όπως Spotify, Radioplayer και Audioteka. Η Ford θα ανακοινώσει επίσης ειδικές εκδηλώσεις “EcoSport Live!” σε κάθε μία από τις 10 χώρες – όπως τοπικούς διαγωνισμούς και test drive με διάσημες προσωπικότητες – που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Σχετικά Tags
Ford