Aυτή είναι η 4η γενιά SUBARU Forester

Η 4η γενιά του Forester είναι ο καλύτερος οιωνός για τη νέα εποχή Subaru στη χώρα μας, που ξεκίνησε με την αντιπροσώπευση των ιαπωνικών αυτοκινήτων από την εταιρεία Subaru Πλειάδες Μοtors, των κ. Δημήτρη Παντελεημονίτη και Βαχάν Χεκιμιάν.Το νέο Forester έρχεται με δυναμική εμφάνιση, χαρακτηριστικό της οποίας αποτελεί η εμπρόσθια μάσκα και το ευμεγέθες σήμα με τον αστερισμό των Πλειάδων.

Πήρε μπόι, κράτησε το DNA.

Μεγαλύτερες είναι όλες οι διαστάσεις του νέου μοντέλου σε σχέση με το προηγούμενο.  Το μήκος του νέου Forester, ανέρχεται στα 4.595 χλστ. (+35 χλστ.), το πλάτος στα 1.795 χλστ. (+15 χλστ.) και το ύψος στα 1.695 χλστ. (+20 χλστ.), ενώ μεγαλύτερο, κατά 25 χλστ., είναι και το μεταξόνιο, φτάνοντας συνολικά στα 2.640 χλστ.  

Κινητήρας-Επιδόσεις: Με ροπή και δυναμικές επιδόσεις
 
Στα ατού του Forester, είναι και ο 2λιτρος boxer πετρελαιοκινητήρας των 147 ίππων, ο οποίος παρουσιάζει κατανάλωση μόλις στα 5,7 λτ./100 χλμ. κι εκπομπές CO2 στα 150 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο. 
Εσωτερικό: Έμφαση στην ουσία
 
Σχεδιαστική έμπνευση δεν μπορείς να πεις ότι υπάρχει στην καμπίνα, ωστόσο οι άνθρωποι της Subaru έχει δώσει σημασία στην ουσία και όχι στις εντυπώσεις.
 

Χώροι: Boλεύει και μπασκετμπολίστες Σε επίπεδο χώρων, το νέο Forester έχει εκμεταλλευστεί στο έπακροι την αύξηση των εξωτερικών διαστάσεων και του μεταξονίου.

Οδική συμπεριφορά: Ικανό εντός και εκτός. Από τα πρώτα κιόλας χλμ. αυτό που εκτιμάς στο νέο Forester είναι η καλή ποιότητα κύλισης, το χαμηλό επίπεδο θορύβου και η απουσία κραδασμών. Μετά γρήγορα διαπιστώνεις, πως η πλαδαρότητα και οι τάσεις πλεύσης του προηγούμενου μοντέλου, έχουν εξαφανιστεί.  Η εντελώς νέα, 4η γενιά, του Subaru Forester ήρθε, με αυξημένες διαστάσεις και σημαντική βελτίωση σε όλους τους τομείς, για να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην κατηγορία χάρη και στη βαρβάτη μόνιμη 4κίνηση.

πηγή: autotriti.gr