Νέο Peugeot 2008

Eνισχύεται από μια μοναδική αίσθηση ελέγχου

Το 2008 εμφανίστηκε στην αγορά των SUV το 2013 έχοντας όλα τα εχέγγυα για μια εξαιρετική εμπορική πορεία, γεγονός που εκτίμησε εξαρχής το αγοραστικό κοινό με αποτέλεσμα η συνολική παραγωγή να έχει ξεπεράσει τις 580.000 μονάδες παγκοσμίως. Στην Ευρώπη, η επιτυχία του αντικατοπτρίζεται από την κατάληψη της πρώτης θέσης στην κατηγορία.

Με στόχο τη συνέχεια αυτής της απόλυτα πετυχημένης πορείας, το 2008 απέκτησε μία πιο δυναμική και ελκυστική εμφάνιση με τη νέα μπροστινή κάθετη γρίλια, τις προεκτάσεις στα τόξα των τροχών, και τα πρωτότυπα σχεδιαστικά μπροστινά high tech φωτιστικά σώματα, αλλά και το νέο χρώμα «Ultimate Red».

Το νέο 2008 ενισχύεται από μια μοναδική αίσθηση ελέγχου χάρη στο καινοτόμο i-Cockpit® που διασφαλίζει με τον καλύτερο τρόπο όλα τα προτερήματα του αυτοκινήτου: προνοητικότητα, ευελιξία, άνεση και ασφάλεια στην οδήγηση.

Το Grip Control, ένα προηγμένο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, προσδίδει στο 2008 απόλυτη προσαρμοστικότητα σε όλους τους τύπους εδάφους. Συνδυάζεται με ελαστικά προδιαγραφών Mud & Snow (all-Season).

Το 2008 διαθέτει νέα στοιχεία εξοπλισμού όπως το σύστημα Mirror Screen (που βασίζεται στα MirrorLinkTM και Apple Carplay®), η κάμερα οπισθοπορείας, η αυτόνομη πέδηση (Active City Brake) και η υποβοήθηση στάθμευσης (Park Assist).

Επιπλέον οι κινητήρες Euro6 διασφαλίζουν υψηλά επίπεδα οδηγικής απόλαυσης με βέλτιστη απόδοση καυσίμου. Τέσσερις εκδόσεις έχουν αναδειχτεί ως «Best-in-Class» (καλύτερες στην κατηγορία τους), συμπεριλαμβανομένης της 1.2L PureTech 130 S&S με το μηχανικό 6τάχυτο κιβώτιο.

Το Peugeot 2008 έχοντας μόλις ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην Ελληνική αγορά, διατίθεται σε πλήθος εκδόσεων τόσο σε επίπεδο εξοπλισμού όσο και κινητήρων, με τιμή έναρξης τα 14.850€.