Copacabana: Εξωτική έκδοση Astra για τους τελικούς στη Βραζιλία

Το νέο Opel Astra Copacabana μεταφέρει την ηλιόλουστη και παθιασμένη ατμόσφαιρα της Βραζιλίας στους Ευρωπαϊκούς δρόμους. Αυτή η ειδική έκδοση αποτελεί «must» για όλους τους ποδοσφαιρόφιλους από το Ρότερνταμ μέχρι την Κωνσταντινούπολη και από το Λίβερπουλ μέχρι τη Ντόρτμουντ. Με το σπορ Astra, η Opel συνεχίζει να δίνει το παρών στο διεθνές επαγγελματικό ποδόσφαιρο. 
 
 
Βραζιλιάνικη σημαία στην οροφή, φοίνικες και χορευτικές γραμμές στις πόρτες: το εξωτερικό δηλώνει απερίφραστα το γνήσιο Νοτιοαμερικάνικο ταμπεραμέντο του. Κάτω από το καπό, βρίσκεται ετοιμοπόλεμος ο νέος βενζινοκινητήρας 1.6 Turbo 200 hp/147 kW. Η επιτάχυνση 0 - 100 km/h σε 7,9 δευτερόλεπτα κολλά τον οδηγό στο κάθισμά του που είναι επενδυμένο από αληθινό χλοοτάπητα. Πραγματικό έργο τέχνης: οι σχεδιαστές εσωτερικού της Opel επεξεργάστηκαν με επιτυχία το αυθεντικό γρασίδι του διάσημου Maracanã Stadium. Κάθε αυτοκίνητο συνοδεύεται από πιστοποιητικό γνησιότητας του χλοοτάπητα. Το ίδιο αυθεντικοί είναι οι χώροι για τα πόδια, γεμάτοι με την πιο λεπτή άμμο της Copacabana της παραλίας που χάρισε στο Astra το όνομά του.
 
Επιπλέον, κάθε έκδοση συνοδεύεται από ένα μοδάτο ζευγάρι σανδάλια.
 
Ηχώντας σε ρυθμούς Samba ή Vuvuzela, η κόρνα δημιουργεί αληθινή ατμόσφαιρα σταδίου, όπως και το μηχάνημα πώλησης αναψυκτικών που φτιάχνει παγωμένα κοκτέιλ Καϊπιρίνια, αφού η Cachaça (εθνικό ποτό της Βραζιλίας) δημιουργεί ένα τούρμπο κοκτέιλ που μεταφέρεται κατευθείαν στο ρεζερβουάρ. Το Astra Copacabana είναι Βραζιλιάνικο όσο ο Pelé και Γερμανικό όσο ο Jürgen Klopp – ένα πραγματικά εκρηκτικό μίγμα: θα πωλείται στην τιμή των 24.444,44 ευρώ από την 1η Απριλίου στις Εκθέσεις Διανομέων Opel!