Η Stelvio είναι το «Νέο Aυτοκίνητο της Xρονιάς 2018»

Η Stelvio είναι το «Νέο Aυτοκίνητο της Xρονιάς 2018»

Η τελετή απονομής έγινε στο Μιλάνο στο πλαίσιο της «Quattroruote Day»

Σύμφωνα με τους αναγνώστες του Ιταλικού περιοδικού Quattroruote το πρώτο SUV της μάρκας Alfa Romeo κέρδισε με μεγάλη διαφορά το πιο πολυπόθητο βραβείο του μηνιαίου περιοδικού. Στον κατάλογο των βραβείων η Stelvio βρίσκεται ακριβώς μετά την Giulia Sports Sedan η οποία είχε κερδίσει τον προηγούμενο τίτλο.

Η τελετή απονομής έγινε στο Μιλάνο στο πλαίσιο της «Quattroruote Day» μπροστά σε ένα κοινό που αποτελούσαν κορυφαίες προσωπικότητες της βιομηχανίας, της δημοσιογραφίας και του αυτοκινητιστικού κλάδου. Το βραβείο απονεμήθηκε στον Alfredo Altavilla, Chief Operating Officer FCA Emea.

Λαμβάνοντας το 34,2% των ψήφων το SUV της Alfa Romeo αναδείχθηκε πρώτο στη ψηφοφορία εκτοπίζοντας όχι λιγότερους από 12 εξαιρετικούς ανταγωνιστές. Η νίκη της Stelvio γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακή αν λάβουμε υπόψη ότι τα μοντέλα που κατέλαβαν τη δεύτερη και την τρίτη θέση πήραν μόλις το 10,9% και το 9,2% των ψήφων αντίστοιχα.

Στο διαγωνισμό ο οποίος διεξάγεται από το 2000 τα αυτοκίνητα της Fiat έχουν πάρει 12 νίκες συνολικά με πιο πρόσφατη αυτή του περασμένου χρόνου με τη Giulia sports sedan.

Νίκος Τσάδαρης

Παρακαλούμε περιμένετε ...