Η νέα γενιά Ford Tourneo στις Βρυξέλλες

Η νέα γενιά Ford Tourneo στις Βρυξέλλες

Τρία ευέλικτα και ευρύχωρα νέα μοντέλα που προορίζονται για Ευρωπαίους πελάτες

Η πλήρως ανανεωμένη οικογένεια οχημάτων μεταφοράς προσωπικού Ford Tourneo, κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στην Έκθεση Αυτοκινήτου των Βρυξελλών, με τρία ευέλικτα και ευρύχωρα νέα μοντέλα που διακρίνονται για το αναβαθμισμένο στυλ, τις προηγμένες τεχνολογίες εσωτερικού και τους εξελιγμένους κινητήρες, καθώς προορίζονται για Ευρωπαίους πελάτες.

Στην κορυφή, το 8/9θέσιο Tourneo Custom διακρίνεται για την σχεδίαση του εμπρός τμήματος, ενώ η νέα premium καμπίνα του διαθέτει ένα μοναδικό στην κατηγορία σύστημα πίσω καθισμάτων, με έξι ανεξάρτητα καθίσματα που μπορούν να διαμορφωθούν σε συνεδριακή διάταξη. Το μεγαλύτερο μοντέλο μεταφοράς προσωπικού Tourneo είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία.

Το Tourneo Connect, που κυκλοφορεί σε 5θέσιες και 7θέσιες εκδόσεις, συνοδεύεται από νέους κινητήρες, όπως ο νέος 1.5-litre EcoBlue diesel με επιλογή 8τάχυτου, αυτόματου κιβωτίου και ο πολυβραβευμένος, χιλιάρης EcoBoost βενζινοκινητήρας της μάρκας με τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρου. Οι μηχανικές εκδόσεις εφοδιάζονται στάνταρ με 6τάχυτα κιβώτια. Επίσης το εμπρός τμήμα πλαισιώνεται από αναβαθμισμένα υλικά ταπετσαριών / επενδύσεων εσωτερικού.

Το συμπαγές, 5θέσιο Tourneo Courier έρχεται με αναβαθμισμένους κινητήρες, στάνταρ 6τάχυτο κιβώτιο, τεχνολογία SYNC 3 και ανανεωμένη σχεδίαση εμπρός τμήματος. Τα νέα μοντέλα Tourneo Courier και Tourneo Connect θα διατίθενται από τα μέσα του 2018.

Σχετικά Tags
Ford