Αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία της Opel Hellas

Αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία της Opel Hellas

Αποχωρεί από την εταιρεία μετά από 30 χρόνια ο Γιάννης Πασσάδης

O Γιάννης Πασσάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Opel Hellas, αποφάσισε να αποχωρήσει από την εταιρεία, έπειτα από μια θητεία 30 και πλέον ετών.

Ο κ. Πασσάδης κατέλαβε σημαντικές διευθυντικές θέσεις κατά τη διάρκεια της καριέρας του στην GM/Opel στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, στην Ταϊβάν, Ταϋλάνδη, Ιταλία, στη Μέση Ανατολή και την Γερμανία, προτού επιστρέψει στην Ελλάδα ως Διευθύνων Σύμβουλος το 2013.

Ο Λεωνίδας Μισαλάκης, σήμερα Διεθυντής Πωλήσεων της Opel Hellas, θα διαδεχθεί τον Γιάννη Πασσάδη στην κορυφή της ιεραρχίας της εταιρείας, με στόχο να συνεχίσει τη δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας στην ελληνική αγορά.

Ο κ. Μισαλάκης είναι Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του ΕΜΠ με μεταπτυχιακό Industrial Engineering. Ξεκίνησε την καριέρα του στο χώρο του αυτοκινήτου το 1994. Στο δυναμικό της Opel Hellas εντάσσεται το 1997 στο Τμήμα Aftersales ως Περιφερειακός Διευθυντής. Στη συνέχεια αναλαμβάνει καθήκοντα Business Development Manager στο Τμήμα Πωλήσεων. Το 2003 μετακινείται στη Ρώμη, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Διευθυντή Customer Care & Aftersales Retail Sales Channel για την GM, με ευθύνη τις χώρες της Νότιας Ευρώπης.

Το 2006 επιστρέφει στην Ελλάδα ως Διευθυντής Marketing, θέση στην οποία παραμένει έως το 2014, οπότε και αναλαμβάνει νέα καθήκοντα σαν Διευθυντής Πωλήσεων, θέση την οποία διατηρεί έως σήμερα.

Σχετικά Tags
Opel
Παρακαλούμε περιμένετε ...