Η Opel αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες του νέου Frontera

Η Opel αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες του νέου Frontera

Το νέο SUV θα διατίθεται ως αμιγώς ηλεκτρικό όχημα, αλλά και ως υβριδικό, με τεχνολογία 48V

Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου στην Opel, καθώς η γερμανική εταιρεία αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες του νέου Opel Frontera. Το νέο SUV θα διατίθεται ως αμιγώς ηλεκτρικό όχημα, αλλά και ως υβριδικό, με τεχνολογία 48V.

Το Opel Vizor που υπάρχει σε όλα τα τελευταία μοντέλα της εταιρείας προσδίδει στο μπροστινό μέρος του Frontera μια μοναδική ταυτότητα και ενσωματώνει άψογα τους προβολείς Eco LED. Το Vizor υποστηρίζεται από μια τραπεζοειδή εισαγωγή αέρα στο κατώτερο τμήμα του οχήματος, η οποία αναδεικνύει τη δυναμική σιλουέτα του Frontera. Τα χαρακτηριστικά φώτα ημέρας της Opel σε σχήμα φτερού ανανεώνονται και μετατρέπονται σε τρία φωτιστικά μπλοκ. Οι προτεταμένοι θόλοι των τροχών δίνουν στο νέο μοντέλο μια στιβαρή και μοντέρνα εμφάνιση, ενώ η πλευρική όψη αποκαλύπτει τη χαρακτηριστική κολώνα C.

Στο εσωτερικό τις εντυπώσεις κερδίζει το χαρακτηριστικό, πλήρως ψηφιακό cockpit της Opel, το Pure Panel, με τις δύο οθόνες 10 ιντσών και το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Multimedia, καθώς και το νέο τιμόνι. Τα καθίσματα ξεχωρίζουν για την ποιοτική κατασκευή τους, αλλά και για την εντυπωσιακή αντίθεση που δημιουργούν οι ραφές, ενώ υπάρχει και μια επένδυση από ένα πλήρως βιώσιμο, ανακυκλωμένο υλικό, επισημάνθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Ο χώρος αποσκευών του νέου Frontera εντυπωσιάζει με τις δυνατότητές του. Με τα πίσω καθίσματα σε όρθια διάταξη, προσφέρει περισσότερα από 460 λίτρα χωρητικότητας, ενώ με τα καθίσματα αναδιπλωμένα, η χωρητικότητα αυξάνεται στα 1.600 λίτρα. Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα φόρτωσης οροφής η οποία ξεπερνά τα 200 κιλά.

Τέλος, το Frontera είναι διαθέσιμο ως αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, αλλά και με αποδοτικά υβριδικά σύνολα τεχνολογίας 48V. Οι μηχανικοί εστίασαν στη βελτιστοποίηση του ελέγχου του αμαξώματος και στην απόδοση των οδηγικών χαρακτηριστικών.

Φωτογραφίες: Opel

Σχετικά Tags
Opel