Για όλα τα γούστα η Mustang Mach-E με πέντε νέες εκδόσεις

Για όλα τα γούστα η Mustang Mach-E με πέντε νέες εκδόσεις

Μπορεί να είναι με κίνηση στους πίσω (RWD) ή και στους τέσσερις τροχούς (AWD), με έναν ή δύο ηλεκτροκινητήρες

Οι πελάτες της νέας Mustang Mach-E μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε εκδόσεις με κίνηση στους πίσω (RWD) ή και στους τέσσερις τροχούς (AWD), με έναν ή δύο ηλεκτροκινητήρες. Παράλληλα μπορεί να έχει μπαταρία τυπικής χωρητικότητας η οποία έχει ωφέλιμη χωρητικότητα 73 kWh ή και την μεγαλύτερη με 91 kWh. Η αυτονομία σε αυτή την περίπτωση φτάνει έως τα 600 χιλιόμετρα.

Στη βάση των νέων εκδόσεων βρίσκεται η έκδοση Style RWD 73kWh με κίνηση στους πίσω τροχούς και την μπαταρία της τυπικής χωρητικότητας. Οι υπόλοιπες τρεις εκδόσεις φέρουν την ονομασία Premium και διατίθενται είτε με κίνηση στους πίσω τροχούς και μπαταρία 91KWh, είτε με κίνηση σε όλους τους τροχούς η μία έκδοση με μπαταρία 73 KWh και η άλλη με μπαταρία 93 kWh.

H έκδοση με κίνηση στους πίσω τροχούς και την μπαταρία τυπικής χωρητικότητας αποδίδει μέγιστη ισχύ 269 ίππων και ροπή 470 Nm, με την αντίστοιχη παραλλαγή του μοντέλου με την μεγάλη μπαταρία να αποδίδει 294 ίππους. Αντίστοιχα, οι τετρακίνητες εκδόσεις AWD αποδίδουν 315 και 351 ίππους με τη μέγιστη ροπή να διαμορφώνεται και στις δύο εκδόσεις στα 580 Nm, σημειώθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Στην κορυφή των διαθέσιμων εκδόσεων της νέας Ford Mustang Mach-E βρίσκεται η τετρακίνητη GT, την οποία υπογράφει η Ford Performance και τροφοδοτείται από την μπαταρία 91KWh και δύο προηγμένους ηλεκτροκινητήρες στο εμπρός και πίσω άξονα με συνδυαστική απόδοση 487 ίππους και ροπή 860 Nm.