Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση – Electromobility 2023»

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση – Electromobility 2023»

Αρχίζει το Σάββατο και θα ολοκληρωθεί την 1η Οκτωβρίου

Ανοίγει τις πύλες της για το κοινό το ερχόμενο Σάββατο και αύριο για τους δημοσιογράφους στο κλειστό γήπεδο του Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO) η έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση - Electromobility 2023».

Η έκθεση αναμένεται να αποτελέσει μια γιορτή της αυτοκίνησης με τα στελέχη των αυτοκινητοβιομηχανιών να απαντούν στις ερωτήσεις των επισκεπτών, συζητώντας παράλληλα και όλες τις εξελίξεις για την ηλεκτροκίνηση. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά περισσότερα από 50 νέα μοντέλα αυτοκινήτου, πολλά εκ των οποίων θα κάνουν την πρώτη εμφάνισή τους στο ελληνικό κοινό.

Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται τα αμιγώς ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά, καθώς και νέα μοντέλα με κινητήρες βενζίνης και diesel, που καλύπτουν την ανάγκη κάθε οδηγού. Παράλληλα, τα νέα SUV, θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς, σε μία κατηγορία που το ενδιαφερόμενο κοινό είναι πάντα μεγάλο. Από την έκθεση δεν θα λείψουν και τα sport μοντέλα που αναμένεται να κλέψουν τις καρδιές των οδηγών που τους αρέσει η ταχύτητα. Οι επισκέπτες κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της έκθεσης υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσουν τους 80.000, επισημάνθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Τα δωρεάν test drives θα προσφέρουν στους επισκέπτες την απαραίτητη οδηγική εμπειρία που αναζητούν από κάθε μεγάλη έκθεση αυτοκινήτου. Παράλληλα, για πρώτη φορά στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί το πιο σημαντικό συνέδριο για την αυτοκίνηση και τις νέες τεχνολογίες «1ο Συνέδριο Energy Save», στο Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023. Η έκθεση θα ολοκληρωθεί την 1η Οκτωβρίου.