Ανακαλούνται 225 Opel Insignia-B

Ανακαλούνται 225 Opel Insignia-B

Έλεγχος συστήματος πέδησης

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι, η εταιρεία Adam Opel AG σε συνεργασία με τους εθνικούς διανομείς στην Ελλάδα και συγκεκριμένα με την εταιρεία Opel Hellas Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εμπορική Εταιρεία και το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Συμμόρφωσης Βιομηχανικών Προϊόντων, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης και προληπτικού ελέγχου του μοντέλου Insignia-B.

Η συγκεκριμένη ανάκληση περιλαμβάνει προληπτικό έλεγχο και αφορά σε 225 οχήματα παραγωγής 2018 – 2020.

Στα επηρεαζόμενα οχήματα, ενδέχεται, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες (απώλεια κενού) το εφεδρικό σύστημα αντιστάθμισης υδραυλικής πέδησης να μην ενεργοποιηθεί για να εξασφαλιστεί μέγιστη μειωμένη απόσταση πέδησης. Συνεπώς, σε μια τέτοια περίπτωση το αποτέλεσμα θα είναι μια ενδεχόμενη αύξηση της απόστασης φρεναρίσματος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί στην Ελλάδα καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.
Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως, μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν, ύστερα από τηλεφωνικό ραντεβού, σε έναν Συνεργάτη του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Opel σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να προγραμματίσουν την ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου φρένων K17 με το πιο πρόσφατο λογισμικό, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας Opel Hellas Μονοπρόσωπη Α.Ε.Ε., στο τηλέφωνο 210 6700550.

Παρακαλούμε περιμένετε ...