Δε θα πιστεύετε τι έκανε ο ιδιοκτήτης ενός Tesla για να μην χάσει ποτέ ξανά τα κλειδιά του

Δε θα πιστεύετε τι έκανε ο ιδιοκτήτης ενός Tesla για να μην χάσει ποτέ ξανά τα κλειδιά του

Γιατί τον κατηγόρησαν ότι λατρεύει τον... Σατανά

Ένας φανατικός θαυμαστής της Tesla δεν θα χάσει ποτέ ξανά τα κλειδιά του - αφού ξόδεψε 400 δολάρια για να τα εμφυτεύσει μόνιμα στο χέρι του.

Ο Brandon Dalaly μοιράστηκε στα social media ένα βίντεο που τον δείχνει να έχει εμφυτεύσει ένα τσιπ στο δεξί του χέρι και στη συνέχεια να χρησιμοποιεί τη συσκευή για να ξεκλειδώσει το όχημά του.

«Πλέον το χρησιμοποιώ ως κλειδί, όταν το Bluetooth κλειδί μου δεν πιάνει ή δεν έχω την κάρτα-κλειδί», δήλωσε στο Teslarati. «Απλά χρησιμοποιείς το χέρι σου».

Το παράξενο κόλπο είναι εφικτό χάρη σε ένα τσιπ που ονομάζεται Vivokey Apex, το οποίο χρησιμοποιεί την τεχνολογία NFC - το ίδιο χαρακτηριστικό «tap-to-pay» που επιτρέπει το Apple Pay στα iPhones.

Ο Dalaly λέει ότι είναι μέλος μιας beta ομάδας περίπου 100 ατόμων που δοκιμάζουν τα τσιπ πριν κυκλοφορήσουν στο κοινό.

«Η εταιρεία που το δημιούργησε έχει κυριολεκτικά δικό της app store όπου μπορείτε να εγκαταστήσετε ασύρματα εφαρμογές στο σώμα σας με αυτά τα τσιπ», εξηγεί. «Και μία από τις εφαρμογές έτυχε να είναι κάρτα-κλειδί της Tesla. Οπότε, ήταν η πρώτη εφαρμογή που εγκατέστησα, επειδή έχω Tesla».

Στο βίντεο, ο Dalaly χρειάστηκε να τρίψει το χέρι του στο όχημά του για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να ανοίξει.

Ωστόσο, έγραψε στο Twitter ότι το βίντεο είχε γυριστεί «τρεις ημέρες μετά την εμφύτευση και υπήρχε ακόμα πρήξιμο».

«Πλέον το διαβάζει με ένα γρήγορο πάτημα. Μπορεί επίσης να αντιστοιχιστεί με οποιοδήποτε μελλοντικό Tesla», πρόσθεσε.

Οι ιδιοκτήτες Tesla που δεν θέλουν να εμφυτεύσουν τσιπ στο σώμα τους, μπορούν να χρησιμοποιούν μια κάρτα-κλειδί ή μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα ώστε να ξεκλειδώνουν τα οχήματά τους.

Ο Dalaly δήλωσε στο Teslarati ότι έχει ήδη ένα άλλο μικρότερο τσιπ στο αριστερό του χέρι που αποθηκεύει τα κλειδιά της κάρτας εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού, τα κλειδιά του σπιτιού του, την κάρτα επικοινωνίας του και άλλες πληροφορίες.

«Η όλη ιδέα ήταν να έχω το κλειδί του σπιτιού μου στο αριστερό μου χέρι και το κλειδί του αυτοκινήτου στο δεξί», είπε.

Η εμφύτευση του μικρότερου τσιπ στο αριστερό του χέρι ήταν ευκολότερη από το μεγαλύτερο τσιπ NFC στο δεξί του χέρι, σημείωσε.

Ο Dalaly, που εργάζεται στον τομέα της τεχνολογίας, απάντησε επίσης στα σχόλια που δέχθηκε περί «θεωριών συνωμοσίας» σχετικά με την εμφύτευση μικροτσίπ σε ανθρώπους.

«Βρισκόμαστε στην αυγή αυτής της τεχνολογίας και πρόκειται για ένα πολύ εξειδικευμένο προϊόν», δήλωσε. «Και υπήρξαν πολλές αντιδράσεις. Ο κόσμος νόμιζε ότι ο Μπιλ Γκέιτς έβαζε τσιπ εντοπισμού στο εμβόλιο Covid. Αυτό τροφοδοτεί πολλές θεωρίες συνωμοσίας».

Και συνέχισε: «Υπάρχουν οι θρησκευόμενοι που μου έστειλαν ένα σωρό περίεργα σχόλια στο Facebook. Υπάρχει κάτι στο βιβλίο της Αποκάλυψης που μιλάει για αυτό το σημάδι στο χέρι ή στο μέτωπό σου που δείχνει την υποταγή σου στον Σατανά ή κάτι τέτοιο. Απλά δεν θέλω να ανησυχώ μήπως ξεχάσω τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου. Δεν λατρεύω τον Σατανά».