Η εφαρμογή FordPass βάζει το νέο Puma στην… παλάμη σας

Η εφαρμογή FordPass βάζει το νέο Puma στην… παλάμη σας

Είναι συμβατή με κάθε σύγχρονο smartphone

Με την προηγμένη εφαρμογή Ford Pass, η οποία είναι συμβατή με κάθε σύγχρονο smartphone (iOS και Android), ο ιδιοκτήτης ενός Puma μπορεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και από οποιοδήποτε σημείο βρίσκεται, να συνδεθεί με το όχημα απολαμβάνοντας χρήσιμες και έξυπνες λειτουργίες που «ξεκλειδώνουν» τις δυνατότητες του.

Οι σημαντικότερες από αυτές είναι:

- Απομακρυσμένο κλείδωμα/ξεκλείδωμα: Με το Ford Pass κλειδώνεις και ξεκλειδώνεις από οπουδήποτε και αν βρίσκεσαι.

- Απομακρυσμένη εκκίνηση: Η εφαρμογή παρέχει τη δυνατότητα στις εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων εκκίνησης του κινητήρα από απόσταση, αλλά και ενεργοποίηση του κλιματισμού.

- Securi Alert: Στην περίπτωση που ανιχνευθεί ξεκλείδωμα των θυρών ή και το άνοιγμά τους ακόμα και με το δεύτερο χειριστήριο, η εφαρμογή στέλνει σχετική ειδοποίηση.

Η εφαρμογή Ford Pass προσφέρει επίσης πλούσια γκάμα λειτουργιών οι σημαντικότερες των οποίων είναι:

- Ειδοποιήσεις υγείας και κατάστασης οχήματος όπως η πίεση ελαστικών και τα επίπεδα υγρών του οχήματος.

- Ψηφιακή οδική βοήθεια: Εύκολη επικοινωνία με τις υπηρεσίες οδικής βοήθειας και παρακολούθηση της διαδρομή των προς το σημείο του οχήματος.

- Εύκολο service:Η εφαρμογή παρέχει χρήσιμες υπενθυμίσεις και ειδοποιήσεις για το service του αυτοκινήτου, ενώ συγχρόνως επιτρέπει τον προγραμματισμό του. Επίσης, διατηρεί ένα ψηφιακό αρχείο του ιστορικού των service.

Τέλος, το Ford Pass παρέχει επίσης στους ιδιοκτήτες του νέου Puma την δυνατότητα να επωφεληθούν χρησιμοποιώντας δεδομένα σε πραγματικό χρόνο. Τα σημαντικότερα από αυτά είναι:

- Διαδρομές: Συνδέοντας την εφαρμογή μέσω App Link λαμβάνετε αναφορές, ώστε να εξοικονομείτε χρήματα και να μειώνετε τις εκπομπές ρύπων, που αφορούν παραμέτρους όπως η κατανάλωση καυσίμου, οι προηγούμενες διαδρομές και οι οδηγικές συνήθειες και συμπεριφορές πίσω από το τιμόνι

- Υπηρεσία «Η Κίνηση Τώρα»: Πληροφορίες για την κίνηση ώστε ενδεχομένως να επιεγεί μια πιο γρήγορη διαδρομή.

- Πληροφορίες Τοπικών Κινδύνων: Δωρεάν για τον πρώτο χρόνο ιδιοκτησίας, το σύστημα Local Hazard Information (LHI) χρησιμοποιεί μια ροή δεδομένων από συμπεριφορές άλλων συνδεδεμένων οχημάτων, ώστε να εντοπίζει τους κινδύνους πριν καν εμφανιστούν.

Νίκος Τσάδαρης

Σχετικά Tags
Ford
Παρακαλούμε περιμένετε ...