Στις 8 Μαρτίου παρουσιάζεται το ολοκαίνουργιο Mazda CX-60

Στις 8 Μαρτίου παρουσιάζεται το ολοκαίνουργιο Mazda CX-60

Είναι η τελευταία εξέλιξη της σχεδιαστικής φιλοσοφίας Kodo

Το δυναμικό στυλ του ολοκαίνουργιου Mazda CX-60 PHEV είναι η τελευταία εξέλιξη της σχεδιαστικής φιλοσοφίας Kodo, η οποία δίνει ζωή στα αυτοκίνητά της μάρκας.

Τώρα, έρχεται σε συνδυασμό και με την ιαπωνική έννοια του “Ma”, η οποία αντιπροσωπεύει την ήρεμη και αξιοπρόσεκτη ομορφιά του κενού χώρου, μέσα από την ανθεκτικότητα του νέου εντυπωσιακού SUV, με μπροστινό κινητήρα και κίνηση στους πίσω τροχούς. Εμπνευσμένο από την Ιαπωνική φιλοσοφία, οι σχεδιαστές έχουν δημιουργήσει ένα κομψό, υψηλής ποιότητας εσωτερικό που συνδυάζει παραδοσιακές μεθόδους και νέες τεχνολογίες.

Το CX-60 εισάγει για πρώτη φορά τις ιδέες του Kaichô, της αρμονίας που προέρχεται από την ανάμειξη διαφορετικών υλικών και υφών, όπως ξύλο σφενδάμου, δέρμα Νάπα, ιαπωνικά υφάσματα και λεπτομέρειες από χρώμιο, αλλά και του Musubu, τον μοναδικό ιαπωνικό τρόπο δεσίματος υφασμάτων, που αποτέλεσε και την έμπνευση για τη ραφή του πίνακα οργάνων.

Το ολοκαίνουργιο εσωτερικό του CX-60 που παρουσιάζεται στις 8 Μαρτίου θα είναι μια εντελώς νέα εμπειρία για οδηγούς και επιβάτες.

Νίκος Τσάδαρης