Ράλλυ Ακρόπολις 2021: Εντυπωσίασε η έκθεση ιστορικών οχημάτων στο ΟΑΚΑ

Ράλλυ Ακρόπολις 2021: Εντυπωσίασε η έκθεση ιστορικών οχημάτων στο ΟΑΚΑ

Ο φωτισμός του Σταδίου και ιδιαίτερα της Αγοράς λειτούργησε ξανά για πρώτη φορά μετά το 2004

Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του Υπουργείου Αθλητισμού για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις WRC, η ΦΙΛΠΑ συνδιοργάνωσε με το ΟΑΚΑ στατική έκθεση ιστορικών αυτοκινήτων στον χώρο τής Αγοράς του Σταδίου.

Περίπου 110 ιστορικά αυτοκίνητα αλλά και ιστορικές μοτοσυκλέτες, σε συνεργασία με τη Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας, συγκεντρώθηκαν στον χώρο της Αγοράς του Σταδίου. Τα οχήματα παρέμειναν από τις 5 περίπου το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ οπότε και αποχώρησαν. Η μοναδική αυτή εκδήλωση πλαισιώθηκε από μουσικά δρώμενα και ο φωτισμός του Σταδίου και ιδιαίτερα της Αγοράς λειτούργησε ξανά για πρώτη φορά μετά το 2004.

Η παρουσία των επισκεπτών του συγκεκριμένου χώρου του ΟΑΚΑ ήταν μεγάλη και η έκθεση συγκέντρωσε τον θαυμασμό μικρών και μεγάλων. Την εκδήλωση επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος απευθυνόμενος στο κοινό εξήρε τις πρωτοβουλίες για προβολή του ιστορικού αυτοκινήτου, ενώ προέτρεψε τους φορείς που εμπλέκονται με αυτό να αναπτύξουν πρωτοβουλίες για την ασφαλή οδήγηση και κυκλοφοριακή αγωγή. Αναφέρθηκε επίσης στο μεγαλύτερο γεγονός που βιώνει αυτή την περίοδο ο μηχανοκίνητος αθλητισμός στην Ελλάδα, το Ράλλυ Ακρόπολις WRC, που ξεκινά σε λίγες ημέρες (Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου). Στη συνέχεια επισκέφθηκε την έκθεση και περιήλθε όλα τα αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες και συνομίλησε με τους ιδιοκτήτες τους.

Νίκος Τσάδαρης

Παρακαλούμε περιμένετε ...