Η ασφάλεια αυτοκινήτου που θα κάνει τις διακοπές σου ακόμη πιο ξέγνοιαστες και ασφαλείς

Η ασφάλεια αυτοκινήτου που θα κάνει τις διακοπές σου ακόμη πιο ξέγνοιαστες και ασφαλείς

Η ασφάλεια αυτοκινήτου της Εθνικής Ασφαλιστικής που προστατεύει εσάς και την οικογένειά σας

Έχεις κλείσει πλέον τις πολυπόθητες διακοπές σου, έχεις ετοιμάσει τις αποσκευές σου και είσαι έτοιμος να πάρεις τους δρόμους και να γνωρίσεις νέα μέρη διασκεδάζοντας μαζί με φίλους και οικογένεια. Άλλωστε αυτές οι καλοκαιρινούς διακοπές είναι κάπως διαφορετικές. Μετά από μία πολύμηνη καραντίνα και περιοριστικά μέτρα μπορούμε και πάλι να ταξιδέψουμε και να δούμε αγαπημένα πρόσωπα που μένουν μακριά μας.

Σε αυτό το ταξίδι απαραίτητος σύντροφος είναι το αυτοκίνητο σου. Το όχημα σου θα σε βοηθήσει να επισκεφθείς και τις πιο απομακρυσμένες παραλίες του νησιού, θα μειώσει την απόσταση που σε χωρίζει από φίλους και συγγενείς και θα σου δώσει την ευκαιρία να εξερευνήσεις άγνωστες περιοχές ή πάντοτε αγαπημένα μέρη.

Και αφού φόρτωσες τις αποσκευές στο αμάξι, φόρτισες το κινητό σου και ετοίμασες την playlist που θα σε συντροφεύει, είσαι έτοιμος για τις διακοπές σου.... ή μήπως όχι.

Πριν φύγεις ίσως θα έπρεπε να τσεκάρεις και την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου, ώστε να είσαι σίγουρος ότι σε καλύπτει και ότι θα σου προσφέρει ένα ασφαλές και ήρεμο ταξίδι. Εξάλλου το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να συμβεί κάτι και να χαλάσει τις διακοπές σου. Και αφού το αυτοκίνητο αποτελεί το κύριο μέσο για να τις εκπληρώσεις, καλό είναι να είσαι σίγουρος πώς οτιδήποτε τυχαίο και αν συμβεί θα είσαι καλυμμένος.

Και μην ανησυχείς δεν χρειάζεται ιδιαίτερο ψάξιμο αφού η Εθνική Ασφαλιστική με την ηγετική της θέση στην ελληνική ασφαλιστική αγορά αφουγκράζεται εδώ και 130 έτη τις ασφαλιστικές ανάγκες των Ελλήνων και προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα που καλύπτουν ουσιαστικές ανάγκες ασφάλισης. Πρόκειται για προγράμματα που στοχεύουν στον έξυπνο συνδυασμό πλήθους καλύψεων με προσιτό κόστος και προσφέρουν ευελιξία επιλογής στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των ασφαλισμένων της. Ακριβώς ό,τι ζητάει δηλαδή ο σύγχρονος Έλληνας οδηγός.

Αν επικοινωνήσει κανείς με τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή, επισκεφτεί τα υποκαταστήματα της Εθνικής Ασφαλιστικής, ένα κατάστημα την Εθνικής Τράπεζας, ή διαδικτυακά στο ethnikiprotect.gr θα βρει τρία ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης οχημάτων (για αυτοκίνητα Ε.Ι.Χ. και μοτοσυκλέτες) που εξασφαλίζουν προστασία και σιγουριά στον οδηγό.

Τα προγράμματα Auto [Protect] προσφέρουν τρία πακέτα με διαφορετικές  προσφερόμενες καλύψεις και κόστος, τα οποία συνοδεύονται όμως από κάποιες κοινές δυνατότητες.

Πιο συγκεκριμένα:

Πρόκειται για μία οικονομικά προσιτή λύση, που περιλαμβάνει ιδιαίτερα προνόμια για όσους ενδιαφέρονται για τη βασική ασφαλιστική κάλυψη. Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει κανείς την υποχρεωτική από το νόμο ασφάλιση αστικής ευθύνης του ιδιωτικής χρήσης αυτοκινήτου ή και μοτοσικλέτας, σε συμφέρουσα τιμή. Ταυτόχρονα απολαμβάνει μια σειρά από προεπιλεγμένες καλύψεις όπως η αποκατάσταση ζημιών από ανασφάλιστο όχημα και η εγγύηση ασφαλίστρου, καθώς και σημαντικές προαιρετικές καλύψεις που μπορεί να επιλέξει όπως προσωπικό ατύχημα οδηγού και θραύση κρυστάλλων χωρίς απαλλαγές στα συνεργαζόμενα συνεργία, νομική προστασία κ.ά.

Για όσους θέλουν να κάνουν ένα βήμα παραπάνω και να προστατέψουν το αυτοκίνητό τους από έκτακτους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν όπως φυσικά φαινόμενα (χιονόπτωση, χαλαζόπτωση), πυρκαγιά αλλά και κλοπή τότε μπορούν να επιλέξουν το πρόγραμμα Auto [Protect] Extra. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επιπλέον Νομική Προστασία σε περίπτωση ατυχήματος αλλά και προαιρετικά την κάλυψη της Θραύσης Κρυστάλλων.

Για όσους ψάχνουν την ασφαλιστική προστασία για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο για οτιδήποτε συμβεί στο όχημά τους, τότε το πρόγραμμα Auto [Protect] Premium έχει φτιαχτεί ειδικά γι’ αυτούς. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επιπλέον των καλύψεων των προαναφερόμενων πακέτων και την κάλυψη των ιδίων ζημιών του αυτοκινήτου σας (μικτή ασφάλιση), συνεπεία τόσο ατυχήματος, όσο και κακόβουλων ενεργειών ή ζημιές του συνεπεία κλοπής. Όσον αφορά στα πρωτοκυκλοφορούντα οχήματα με αξία έως 50.000€, στο συγκεκριμένο πακέτο προσφέρεται επιπλέον ο όρος εγγύησης ασφαλιστικής αξίας, σύμφωνα με τον οποίο η Εθνική Ασφαλιστική αναλαμβάνει να καταβάλει το συνολικό κεφάλαιο για το οποίο είναι ασφαλισμένο το όχημα, για τα 3 πρώτα έτη ασφάλισης από την κυκλοφορία του, στις περιπτώσεις ολικής κλοπής ή ολικής καταστροφής από κινδύνους: πυρός, πυρός από τρομοκρατικές, ίδιες ζημιές (μικτή), ίδιες ζημιές σε περίπτωση κλοπής και ζημιές από ακραία φυσικά φαινόμενα.

Επιπλέον, με τα προγράμματα  «Αuto Protect Classic - Προνομιακή επιλογή» , Auto Protect Extra - Έξτρα κάλυψη»  και «Auto Protect Premium - Πλήρης προστασία» απολαμβάνετε τις παρακάτω δυνατότητες:

Άμεση έκδοση ασφαλιστηρίου συμβολαίου για το πρόγραμμα Auto [Protect] Classic, με την καταβολή του αντίστοιχου ασφαλίστρου. Γρήγορη και απλή διαδικασία προασφαλιστικού ελέγχου για τα προγράμματα Auto [Protect] Extra & Premium, που παρέχονται για αυτοκίνητα.

  • Ευελιξία ως προς τη διάρκεια ασφάλισης, με επιλογή τρίμηνης, τετράμηνης, εξάμηνης ή ετήσιας διάρκειας ασφαλιστηρίου συμβολαίου, βάσει των διαθέσιμων επιλογών ανά κανάλι διανομής.
  • Αυτόματη πληρωμή ασφαλίστρων μέσω Internet και μέσω πάγιας εντολής, για την ανανέωση του ασφαλιστηρίου σας συμβολαίου. Πληρωμή των ασφαλίστρων εξάμηνης και ετήσιας διάρκειας μέσω πιστωτικών καρτών της ΕTΕ, με έως 12 άτοκες δόσεις, ανάλογα με τη διάρκεια.
  • Οργανωμένη εξυπηρέτηση σε περίπτωση ατυχήματος. Φροντίδα Ατυχήματος, τοπική ρυμούλκηση, οδική βοήθεια (προαιρετική κάλυψη), συμμετοχή στο σύστημα φιλικού διακανονισμού ώστε ακόμα και σε περίπτωση μη υπαιτιότητάς σας, η αποζημίωση καταβάλλεται από την Εθνική Ασφαλιστική. Κάλυψη ζημιάς του οχήματός σας από ανασφάλιστο όχημα και Νομική Προστασία.
  • Εγγύηση Ασφαλίστρου: Σε περίπτωση μέχρι και 2 ατυχημάτων το χρόνο, από υπαιτιότητά σας, δεν αυξάνεται το ασφάλιστρό σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα ασφάλισης της Εθνικής Ασφαλιστικής, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης +302130318189 (από Ελλάδα και εξωτερικό) ή 18189 (από Ελλάδα) ή να επισκεφθείτε τον εταιρικό ιστότοπο: ethniki-asfalistiki.gr

Παρακαλούμε περιμένετε ...