Διπλή απονομή από την ΟΜΑΕ για τους νικητές αυτοκινήτου & Kart 2019 και 2020

Διπλή απονομή από την ΟΜΑΕ για τους νικητές αυτοκινήτου & Kart 2019 και 2020

Η τελετή θα γίνει στις 22 Σεπτεμβρίου και οι καλεσμένοι πρέπει να φορούν επίσημο ένδυμα

Μετά από τις διοικητικές περιπέτειες της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ) και τα προβλήματα της πανδημίας, την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 θα διεξαχθεί (επιτέλους) η τελετή απονομής των βραβείων στους νικητές των Πρωταθλημάτων, Κυπέλλων και Επάθλων των ελληνικών αγώνων Αυτοκινήτου και Karting των ετών 2019 και 2020.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο κτήμα εκδηλώσεων Casa e Campo στις Αφίδνες Αττικής, και θα ξεκινήσει στις 18:00 το απόγευμα της 22/9.

Δεδομένου του πλήθους των βραβευόμενων και σε συνδυασμό με τους συνεχιζόμενους περιορισμούς λόγω της πανδημίας, στην εκδήλωση θα επιτρέπεται η προσέλευση αυστηρά και μόνο των αγωνιζόμενων που πρόκειται να βραβευθούν, καθώς και -στην περίπτωση των ανήλικων διακριθέντων αθλητών- ενός συνοδού.

Το επίσημο ένδυμα θα είναι υποχρεωτικό.

Πέραν της απονομής στην Αττική στις 22/9, η ΟΜΑΕ διερευνά το ενδεχόμενο διοργάνωσης ξεχωριστής εκδήλωσης Απονομής των επάθλων του 2019 - 20 στη Θεσσαλονίκη, για τους θεσμούς που διοργανώθηκαν τις δύο προηγούμενες σεζόν στη Βόρεια Ελλάδα. Σε αυτή την περίπτωση, θα ακολουθήσει εγκαίρως νέα ανακοίνωση.

Παρότι οι επιπτώσεις του Covid19 συνεχίζονται, η ΟΜΑΕ και η ΕΠΑ ευελπιστούν ότι η εκδήλωση βράβευσης των Πρωταθλητών, Κυπελλούχων και Επαθλούχων του 2019 και 2020 θα αποτελέσει μια γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού που θα αλλάξει το κλίμα και την ψυχολογία όλων μας, μετά τη «σκιά» που έριξε και στο χώρο των αγώνων τον τελευταίο ενάμισι χρόνο η πανδημία.

Νίκος Τσάδαρης

Παρακαλούμε περιμένετε ...