Αυτοκίνηση & Εlectromobility 2021: 23–31 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo

Αυτοκίνηση & Εlectromobility 2021: 23–31 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo

Ανανεωμένη, αναβαθμισμένη και με περισσότερες νέες πρεμιέρες από ποτέ

Η Αυτοκίνηση 2021 θα υποδεχτεί το κοινό από 23 έως 31 Οκτωβρίου στον χώρο του Metropolitan Expo, του μεγαλύτερου εκθεσιακού κέντρου της χώρας.

Πρόκειται για μία σημαντική διοργάνωση που χαίρει της καθολικής αποδοχής των εισαγωγέων αντιπροσώπων, κατά τη διάρκειά της οποίας θα παρουσιαστεί ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων, όπως παράλληλα events σε συνεργασία με μεγάλες εταιρείες του κλάδου, test-drives νέων μοντέλων, διοργάνωση θεματικών ομιλιών από διακεκριμένους επαγγελματίες του χώρου, καθώς και ένα εξαιρετικά δομημένο συνέδριο παγκοσμίου βεληνεκούς.

Η Αυτοκίνηση 2021 έχει προγραμματιστεί σε κάθε της λεπτομέρεια και έχει σχεδιαστεί από τους πιο έμπειρους και εξειδικευμένους διοργανωτές εκθέσεων αυτοκινήτου με σκοπό να ικανοποιήσει απόλυτα τόσο το κοινό, όσο και τους συμμετέχοντες εκθέτες, ενώ προσδοκά να μετατρέψει την Αθήνα, τις ημέρες διεξαγωγής της, σε ένα future innovative hub σε ό,τι αφορά στον κόσμο των μετακινήσεων και του αυτοκινήτου. Η έκθεση αναμένεται να φιλοξενήσει χιλιάδες στοχευμένους επισκέπτες, που θα μυηθούν στον κόσμο των εξελίξεων της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς η ολιστική προσέγγιση της διευρυμένης θεματικής της μετακίνησης θα είναι ο κορμός της έκθεσης.

Ηλεκτροκίνηση, εναλλακτικές μορφές μετακίνησης, αυτόνομη οδήγηση, πρωτότυπα οχήματα, νέες τεχνολογίες και εφαρμογές του μέλλοντος, έξυπνες πόλεις αλλά κυρίως η οικολογική μετακίνηση, θα αποτελέσουν μέρος των θεματικών της, έχοντας πάντα στον επίκεντρο τον καταναλωτή και τις ανάγκες του.

Νίκος Τσάδαρης