Πεντάθυρο, «αγριεμένο» και υβριδικό το νέο Honda Civic

Πεντάθυρο, «αγριεμένο» και υβριδικό το νέο Honda Civic

Οι πρώτες φωτογραφίες της 11ης γενιάς του θρυλικού μοντέλου

Σταδιακά αποκαλύπτονται τα στοιχεία της νέας γενιάς ενός θρυλικού ιαπωνικού μοντέλου. Η Honda δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες του νέου 5θυρου Civic 11ης γενιάς. Το Civic παραμένει βασικό μοντέλο της μάρκας στην Ευρώπη και η τελευταία γενιά βασίζεται σε μία κληρονομιά σχεδόν 50 χρόνων, συνεχίζοντας να προσφέρει την πρακτικότητα, την άνεση και την ελκυστική σχεδίαση που έχουν απογειώσει τη φήμη του μοντέλου.

Το νέο Civic γίνεται τώρα το επόμενο μοντέλο της μάρκας που εφοδιάζεται με το προηγμένο υβριδικό σύστημα e:HEV, το οποίο συνιστά και το μοναδικό διαθέσιμο κινητήριο σύνολο, εκπληρώνοντας τον στόχο της Honda να εξηλεκτρίσει όλα τα Ευρωπαϊκά mainstream μοντέλα της μέχρι το 2022. Το ευρέως αναγνωρισμένο υβριδικό σύστημα κίνησης θα προσφέρει στους ιδιοκτήτες του νέου Civic ιδανικό συνδυασμό επιδόσεων και απόδοσης.

Από το 1972 που λανσαρίστηκε, το Civic έχει τύχει θερμής αποδοχής από τους πελάτες σε όλο τον κόσμο, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 27 εκατομμύρια μονάδες σε 170 ηπείρους. Η 11η έκδοση του μοντέλου e:HEV θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη από το Φθινόπωρο του 2022.

Νίκος Τσάδαρης