Ετοιμάζεται για το Ακρόπολις η Έκθεση Λαμίας – Επιθεώρηση από Αυγενάκη

Ετοιμάζεται για το Ακρόπολις η Έκθεση Λαμίας – Επιθεώρηση από Αυγενάκη

«Είμαι αισιόδοξος ότι θα διοργανώσουμε το καλύτερο Ράλι Ακρόπολις όλων των εποχών», είπε ο υφυπουργός αθλητισμού

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Λευτέρης Αυγενάκης βρέθηκε χτες στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, εκεί όπου θα λειτουργήσει η «καρδιά» του Ράλι Ακρόπολις, το Service Park. Εκεί τον υποδέχτηκαν ο βουλευτής Λαμίας και υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Οικονόμου και οι βουλευτές Γιώργος Κοτρωνιάς, Θέμης Χειμάρας. Μαζί τους ήταν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός και ο Δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος.

Μιλώντας μετά την επιθεώρηση των χώρων ο υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε: «Η συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση και τους φορείς είναι στενότατη, οι εργασίες συνεχίζονται με ικανοποιητικότατο ρυθμό και όλα δείχνουν ότι θα παρουσιάσουμε ένα εξαιρετικό «στρατηγείο» για το Ράλι μας, το οποίο επιστρέφει 9-12 Σεπτεμβρίου στο WRC έπειτα από 8 ολόκληρα χρόνια. Το Ράλι Ακρόπολις είναι εθνική υπόθεση, θα αποτελέσει την καρδιά της εκ νέου ανάπτυξης του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας και όλοι οι εμπλεκόμενοι εργάζονται πυρετωδώς για να λειτουργήσουν τα πάντα στην εντέλεια.

Είμαι αισιόδοξος ότι θα διοργανώσουμε το καλύτερο Ράλι Ακρόπολις όλων των εποχών. Να διαφημιστεί ξανά η Ελλάδα μέσα από τη διοργάνωση σε κάθε γωνιά του πλανήτη, να έχουμε πολλαπλά οφέλη -τουριστικά και οικονομικά - και φυσικά να διατηρήσουμε τον εθνικό μας αγώνα στο καλεντάρι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι και τα επόμενα πολλά χρόνια. Όλη αυτή η προσπάθεια έχει αγκαλιαστεί από χιλιάδες φίλους του μηχανοκίνητου σε όλη τη χώρα αλλά κυρίως από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη τον οποίο και ευχαριστούμε».

Οι εργασίες στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας συνεχίζονται, υπό την επίβλεψη της Motorsport Greece, με τη συνεργασία του Δήμου Λαμιέων και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος.

Νίκος Τσάδαρης

Παρακαλούμε περιμένετε ...