Ανακαλούνται 273 Honda Civic & CRV

Ανακαλούνται 273 Honda Civic & CRV

Αντικατάσταση της αντλίας καυσίμου

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι, η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.ΜΕ., επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των Honda στην Ελλάδα, επεκτείνει πρόγραμμα ανάκλησης των μοντέλων Civic & CRV.

Η επέκταση της ανάκλησης αφορά σε 273 οχήματα τύπου Civic (FC1, FK6, FK7 & FK8) και CRV (RT5, RT6, RW1 & RW2), παραγωγής από τον Νοέμβριο του 2018 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2019. Υπενθυμίζεται πως η Honda εντόπισε ότι, σε συγκεκριμένο αριθμό οχημάτων ενδέχεται να παρουσιαστεί αδυναμία παροχής καυσίμου στον κινητήρα προερχόμενη από την αντλία καυσίμου η οποία μπορεί να οδηγήσει σε διακοπή λειτουργίας του κινητήρα, αδυναμία εκκίνησης ή επανεκκίνησης.

Μέχρι στιγμής στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής αμέσως μετά την αποστολή των ανταλλακτικών από την κατασκευάστρια εταιρεία, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία Honda για να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.ΜΕ. στο τηλέφωνο 210 3483795 με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της, ή μέσω e-mail στη διεύθυνση: [email protected]

Σχετικά Tags
Honda
Παρακαλούμε περιμένετε ...