Το νέο Ford Puma ST στην Ελλάδα

Το νέο Ford Puma ST στην Ελλάδα

Με 200 ίππους, 0-100 σε 6.7΄΄ και τιμή 35.403€

Το νέο Ford Puma ST ήρθε στην Ελλάδα και βρίσκεται ήδη σε εκθέσεις του επίσημου δικτύου της μάρκας.

Το νέο Puma ST τροφοδοτείται από τον κορυφαίο 3κύλινδρο κινητήρα 1.5 λίτρου EcoBoost,ο οποίος αποδίδει ισχύ 200 ίππων και ροπή 320 Nm, εξασφαλίζοντας επιτάχυνση από στάση έως τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε χρόνο 6,7 δλ. Με επιλέξιμα προφίλ οδήγησης και βελτιστοποιημένο πλαίσιο που περιλαμβάνει ειδικές ρυθμίσεις στον ημιάκαμπτο πίσω άξονα, τις αντιστρεπτικές δοκούς και τα αμορτισέρ, το ενισχυμένο Puma διαθέτει ταχύτερη κατά 25% απόκριση στο σύστημα διεύθυνσης, ενώ προαιρετικά εξοπλίζεται με το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (LSD) που βελτιστοποιεί την ελκτική πρόσφυση των εμπρός τροχών.

Ο crossover σχεδιασμός του αποτυπώνεται με ακόμα πιο έντονο τρόπο στην έκδοση ST η οποία συνδυάζει τις εντυπωσιακές γραμμές με τη λειτουργικότητα. Εξωτερικά ξεχωρίζει χάρη στους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και τις ζάντες 19 ιντσών, ενώ μέσα στην καμπίνα τα ενισχυμένα σπορ καθίσματα της Recaro με ανάγλυφο το λογότυπο ST εξασφαλίζουν την απαραίτητη πλευρική στήριξη. Το μοντέλο εξακολουθεί να προσφέρει πρακτικότητα με τον καλύτερο στην κατηγορία του χώρο αποσκευών 456 λίτρων χάρη και στο καινοτόμο MegaBox, αλλά και την εταζέρα που προσαρμόζεται στον όγκο των εκάστοτε αποσκευών.

Το νέο Puma ST είναι διαθέσιμο στην τιμή των 35.403€, με στάνταρ 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, ενώ μπορεί να αποκτηθεί και με το προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα Ford Bonus που προσφέρει χαμηλό και σταθερό ονομαστικό επιτόκιο 0,99% και δυνατότητα ευέλικτης αποπληρωμής που φτάνει μέχρι και τους 60 μήνες.


Νίκος Τσάδαρης

Σχετικά Tags
Ford