Έρχεται στην Ευρώπη το νέο Plug-in Jeep Wrangler 4xe

Έρχεται στην Ευρώπη το νέο Plug-in Jeep Wrangler 4xe

Αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην αγορά την άνοιξη

Τέσσερις μήνες μετά την αποκάλυψη του στο Ντιτρόιτ τον περασμένο Σεπτέμβριο, το νέο Plug-in Hybrid Jeep 4xe είναι έτοιμο για την Ευρωπαϊκή αγορά όπου αναμένεται στο 2ο τρίμηνο του έτους.

Το θρυλικό μοντέλο είναι τώρα κατάλληλο ακόμα και για τις καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη, καθώς το Plug-in Hybrid σύστημα θα προσφέρει τη δυνατότητα κίνησης με αμιγώς ηλεκτρική ενέργεια και μηδενικούς ρύπους, αλλά και μεγάλες εκτός δρόμου δυνατότητες, λόγω και της υψηλής ροπής των ηλεκτροκινητήρων.

Το Wrangler 4xe θα είναι το πιο σύγχρονο και ικανό που κατασκευάστηκε ποτέ. Η συνδυαστική ισχύς των 380 ίππων αποδίδεται χάρη στους δύο ηλεκτροκινητήρες, την μπαταρία υψηλής τάσης και τον προηγμένο 2λιτρο Turbo βενζινοκινητήρα, ενώ τη μεταφορά της στους τροχούς έχει αναλάβει το ιδιαίτερα ανθεκτικό Torque Flite αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων.

Πρόκειται ένα πρωτοποριακό σύστημα κίνησης που εξασφαλίζει τις χαμηλότερες εκπομπές CO2, αλλά και δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά για έως και 50χλμ. Την ίδια στιγμή το σύστημα ανεβάζει τις εκτός δρόμου δυνατότητες του μοντέλου σε ακόμα υψηλότερο, επίπεδο.

Παράλληλα με το Plug-in Hybrid σύστημα, το Wrangler 4xe, θα εφοδιάζεται με αναβαθμισμένες επιλογές εξοπλισμού και συνδεσιμότητας, αλλά και προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS), για ασφαλείς και άνετες διαδρομές ανεξάρτητα από τις συνθήκες που έχει να αντιμετωπίσει ο οδηγός.

Νίκος Τσάδαρης

Παρακαλούμε περιμένετε ...